SevgiSungur Yaz ayı olduğu için çok az kullanılıyormuş görümcemin öyle olmuş 1 tane 10 lu alsam bir kaç tane 5li alsam kısa kollu zıbınlar alıcam ben fazla onlar daha çok kullanılacak bence çünkü sıcak aylar .sizde böyle mi yapacaksınız
ipeksfr SevgiSungur hastane çıkışı olarak 2 tane al bence. Sıcakta olsa klimalı artık ve lazım olabilir . 2sinide hastaneye götür. Benimde temmuza geliyor. Çıtçıtlalrı heö uzun hem yarım kol alacam. Bide penye yelek. Yani kardeşim ağustosta doğmuştu ama yinede penye uzun kol giydi bi süre
dunyam3105 SevgiSungur ben 1 adet 5li 1 adet 10 lu hastane çıkışı aldım diğerlerini de parça parça kendim takım yapıyorum.
KBOzturk SevgiSungur ben 10lu almayı düşünmüyorum kayınvalidem alabilir 10luyu. Daha çok 3takım 5li alacağım iki tane penye battaniye ek olarak alacağım. Daha çok alt üst takım almak daha mantıklı gibi geliyor
Suheda SevgiSungur ben 1tane 10lu hastane çıkışı aldım bitanedr 5li aldım canım yter die dusunuyorum onun disindada çünkü 5 6 tane takım var eldiven sapka alt ust😁
SevgiSungur ipeksfr doğru canım hastane çıkışımın biri 5 li olucak bir tanede 10 lu .yine 5 li olarak alırım biraz hem de uzun çıtçıtlı kısa çıtçıtlı olarak almaya düşünüyorum
Deletedmom_879 SevgiSungur 2 tane 10lu 1 tane 5li aldim canim parca parca takim yapmadim hic cunku biraz takintiliyim battaniyesi falan ayni renkte aynı figurlerde falan olmalı 🙈🙈 3 tane hastane çıkışını da göturecem hastaneye ben bence gerekli yani
ipeksfr Deletedmom_879 evet arkadaşm doğum yaptı kirlendi aynı gün içinde 2. Takımı giydirdik. Tek götürmeyelim
Cans Bugün hastaneye gittim . Yenidoğan katına 😍😍 5-6 tane bebek gördüm yenidoğan kıyafetlerine biraz zor sığmışlar gibi geldi bana . Ben 1 adet 5 şi 1 adet 10 lu alacağım . 0-3le takviye edeceğim ☺
Suheda Cans ama hastane cikislari 0-3 zaten canım ben zibinlari flaan biraz 03 biraz 3 6 aldm dahada alirim heralde yaz ya en cok zibin gider
Deletedmom_879 ipeksfr 5liyi hemsirye verecem 10lunun birini oglum yanima gelince giydirecegiz dier 10luda eve çikarken giydirecegiz ama bakalim kirlenir degistirmek gerekir daha bir yedek cantada eve hazirlamayi dusunuyorum ben lazim olur aramasinlar evde hemen getirsinler diye
Suheda Cans hic bilmiyordum canm ben hastane çıkışı almıştım 10lu 0 3 yaziyordu ustunde bende hepsi oyle sandm😂
Nezosss Hastane çıkışı 2 tane alıcam ben diğerlerini çok kullanılacağını bildiğimden kısa kollu kalın askılı zıbınlar aldım 3-6 aylık 6-9 gibi boyut boyut aldım o hastane çıkışları minik zaten çok kullanamazsın cnm onları
HicranKzn 1 tane 10 lu 1 tane 5 li aldık. Diğerleri 10 takım oldu zıbın tulum. Alt üst her hafta bir tane alıp koyuyorum. Hepsi uzun kollu. Kısa hiç yok
nagi SevgiSungur ben 1 tane 10lu aldım onu temiz giydiricm ama 5li takımlar aldım 3 tane de onlardan birini hemsireye vericm.bizim 4-5 tane hastane cikisimiz var ama anneannemiz çok heycanli olduğu için abartıyor.bence 1 tane 10lu 2tane 5li takım yeterli ilk etapta.