Suheda Oznuryasin niye bisey olsunki tarihimi gecikti bisey olmaz yani meyve suyu sonucta ama ben hic hazir meyve suyu icmiyorum tabi sizin tercihiniz canınız çekmis.bisey olmaz
deletedmom11 Suheda kız o değiL ha bire kızLar diye üst üste post açmış 😒 sonra çemkiriyoLar 😒 soruLamıza neden cvp wermiyonuz diye böyLe daLga geçermeseLer 😒 bizde ciddi dönüş yaparız 😒😒
Oznuryasin Perimm Ayn klavye yanlış yazmış dlga geçmenin bir anlamı yok komik bisy de dediğim ben okadr acyaip saçma postları görüyorum ama dalga geçmiyorum çünkü herkesin postu kendine cvp verip vermemek sizie kalmış 😉
Suheda deletedmom11 aynen canım tabikide ben hatta anlamadım ne yazdığını çıkıyordum tam.bilmedigim bisey diye 😁 sonradan farkettim
deletedmom11 Suheda Bademgzlm Zaten kızLar diye post açanın canı sıkıLıyodur soru soracağından değiL içmiş bitirmiş şişe gözüne takıLnca post açmş 😒 neyse biraz doLanam ne war yok forumda
Suheda deletedmom11 haklısın canım içmişsin zaten ne yapıcan en fazla kusarsın zararlı olduğunu düşünüyorsan🤔
Oznuryasin deletedmom11 bence sen dalasmaya yer ariyosun ama bura gebelik formu hatirlatim canm ben senin seviyene dusemem
Oznuryasin Suheda bunu sizden mi ogrencem bura gebelik formu ve ben normal bisy sormuştum ama siz herhlde gulunucek yer ariyosunuz bence hiç CHP vermeseydiniz bana göre çok saygısızca bir davranış
Perimm Oznuryasin cevap versene ozaman ben hala anlamadım😂😂😂 ama bak şimdi dalga geçiyorum ister cevap ver ister verme🤣