Dilaraozturk Selinglr 2 Mayıs gözüküyor suanlık 😊 kızımız olacakmiş sabırsızlıkla bekliyoruz gelmesini 😊💓
Menekse_92 17+4 kızımız olacak Allah nasip ederse 🥰 ilk zamanlar bizi korkuttu kanamam ağrılarım oldu ama iyiyiz çok şükür 😊
Sema__ Selinglr hosbuldum teşekkür ederiiiimm🤗🤗🤗 O minik solucanlari ısırırımmm bennn🐥😍😍 Benimde öyle minik minik oluyor hep hissetmek istiyorum aklım orda resmen 🙈🤭🤭🤭
Sema__ Selinglr Adet tarihime göre 17+6 olmam lazım ama geç döllenmeden dolayı bebeşim 1o gün geri den geliyor. Gidişatina göre 16+3 günlük gözüküyor🤗 seen kaç haftalık oldun
Mucizebebegim3 Selinglr cok tesekkur ederm canim 2 dusugum oldugu icin bitki caylari yasak maaslesef 😔😔
Selinglr Mucizebebegim3 benımde goguslerım kaşınıyor ara sıra ucu degıl ama komple acaba neden bılıyomusun
Mucizebebegim3 Selinglr Bilemmi kuzum benimd eayni ucudda etrafida kasiniyor.Tahminimce dolgunlasip sertlestgnden bence cunku gohsum koxaman oldu simdiden sertlik var aciyoda birde ustune kasiniyor oy anam oy diyorm
Selinglr Mucizebebegim3 evett sertlik var elime bisey geliyo boyle sut bezesimidir bilmiyorum bi muayneye gittigşmde sorucam