Pnrkcyr anstzist instagramda sayfası var mesaj atıp sorabilirsiniz. Ben de ona gidiyorum ama daha erken olduğu için doğumu konuşmadık hiç
Esrayy anstzist ben de sıramı aldım bekliyorum koskoca vanda doğum yapıp uygulamayı kullanan anne yok mu yaa 😞
Btl_akkurr anstzist çok iyi bir doktor ama arayıp yada kontrol zamanı sorarsanız cevaplar bende daha yeni oldugum için daha doğum konuşulmadı ilk doğumum batmanda oldu sezeryan vana geldik temelli iş için bu 1 senedir yeni gittim Feyza hanıma ama çok iyi ve tatlı bir Kadın ve doktor
Caglaaa1305 Epidural normal dogumu sadece Van da tuğba hanım yapıyor dedi benım doktorum lokman hekim de yok dedi lokman hakim hayatta varmı bilmyrm
anstzist Pnrkcyr benim de 32. Haftadaym 37. Haftada konuşcaz Doğumu dedi ama epidural yapıyor mu yapmıyormu soramadım açıkcası. Merak ediyorum. en iyisi hastaneden Bilgi alaym hafta içi olmazsa bir daha ki randevum 34. Haftada, o zaman sorarım
Esrayy anstzist yok korkmuyorum çok şükür 19+4 olduk biz daha var doğuma ama merak ediyorum şimdiden arastırıyorum kim iyi nerde daha rahat doğum yapabilirim diye maalesef Van'da ki annelerimiz uygulamayı sık kullanmıyorlar arayıp sorabileceğim bi yer de yok tecrübeli olanların bilgisine bakıyorum ben de hangi doktor iyi hangi ebe ilgili hangi hastane temiz hangisi uygun v.s