Havvaa25 Doktor progeston vrdi sabah ögle aksam . Kullananlar vrmı bnm koyu leke ve acık renk kan gelmişti hmn durdu ama sonra🤦♀️Cok şükür bebegim iyi
Bahar1011 Havvaa25 merhaba bendede kahverengi lekelenmem olmuştu doktorum bana da verdi bende kullanıyorum sadece geceleri yatmadan önce vajinadan alıyorum günde 1 tane sana bedenen kadar çok kullan demiş
anjel_selinaa Havvaa25 Benim tüp bebek tedavilerim vardı canım, fakat doğal yolla hamile kaldım. Ama doktorum takviye amaçlı progestan verdi hergün 1 tane ilacını içiyorum. Şuan 17+2 olduk :) ve hç kanamam olmamıştı
Purple13 Havvaa25 benim hiç lekelenmem olmadı birincide sorun yaşadığım için önlem amaçlı verdi. Sabah akşam vajinal yolla kullandım. Arada iğneside vuruldum hatta. Stres yapma hiç🙂
ozlmcbnuznoglu Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri her gün içiyorum başlarda 100 mg dı iki hafta önce küçük bir kanamam oldu 200 mg a çıktı
[silindi] Purple13 bende aynı şekilde 200 mg hapını kullanıyorum ama vajinal yoldan kullanamıyorum ya daha iyi diyorlar aslında ama nedense bi korkuyorum 🤦🏽♀️
Tugbaa_09 Benimde kanamam oldu 10 gün iğnesini kullandım tekrar lekelenme oldu iğne olurken iğne bittiğinde hapını verdi sabah akşam yutuyorum çok şükür bebeğim sağlıklı suan🤲🏻😊 17.haftamıza girdik. Korkma telaş yapma çünkü morel çok önemli cnm
Burcu2121 Tugbaa_09 doktorum banada verdi içten kanaman var dedi akşamları yatmadan bi tane kullan dedi inş hiç birimizin bebislerine bir şey olmaz korkuyorum🤲🤲🤲😔
BeybininAnasi Benim hiç kanamam olmadı ama doktor daha en başta hormon seviyeme baktı, düşük dedi, 3 ay boyunca fitil olarak kullandım. Genelde takviye ve önlem amaçlı kullanılıyor