mutlu-d Doktorum bekleyelim dedi biraz daha. Alt kısımda adet ağrısı gibi bir ağrı var. Fakat bakıyorum 5 6 dk da bir oluyor. Orta hahiflikte bir ağrı. Şimdiye kadar başka hiçbir belirti olmadı. Acaba yalancı sancı mı?
Havvanurerolll mutlu-d doktorunuza söylediniz mi? Düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancısıdır o. Belki sizin acı eşiğiniz yüksek olduğundan dolayı adet ağrısı gibi tanımlıyorsunuzdur. Bence bi hastaneye gidin değilse zaten geri evinize dönün derim ben
Sirin_beyza mutlu-d yalancı sancı dengesiz gelir senin ki azda olsa aynı dakkadaysa sancı dır canm sadece bazen hamileler herkes gb aynı siddet te çekmez kimsi anlamaz kimsi çok ağrır
mutlu-d Havvanurerolll Özel hastaneye gidiyorum ve aksilik bu haftasonu kendi doktorum yok. Tabi başkaları vardır. Herkesin anlattığı gibi olmayınca emin olamadım. Belimden kasıklara doğru değil. Adet ağrısı gibi ama sık sık
mutlu-d Havvanurerolll sorduğunuz için teşekkürler. Hala gitmedim sonradan geçer gibi oldu. Fakat şimdi ara ara yine orta şiddette bir ağrı var. Kararsız kaldım ben de
mutlu-d Sirin_beyza sonradan geçer gibi oldu. Heralde gerçek olsa yerimde duramazdım ben de tam bilemiyorum. Ama ara ara geliyor orta düzeyde bir ağrı