ece0311 merhaba kızlar sizde çin takvimi doğru çıktı mı? bende çıktı merak ettiğim şey kaç kişide doğru çıktı?😅💙
spiker_anne ece0311 herkes yalan çin takvimi gerçek 😂 cinsiyet tahminleri teoriler falan hepsi kiz dedi nasıl turşu yiyorum beni bi gör 20. Haftaya kadar kız diye biliyordum çin takviminde erkek çıkmıştı aaaaaa bi öğrendik ki erkekmiş😂🥰
Melek25 arslanmerve57 aslında doğru çıkıyor yanlış çıkmasının sebebi ya yaşınızı yada ayınızı tam yazamamak
milayerli Bence yanlış çıkanların nedeni yaşını Çin takvimine göre çeviriyorsun onun hesaplaması var onu yapmadan direkt bakıyorlar ve yanlış çıkıyor 😊 benim ilk gebeliğimde doğru çıkmıştı, cevremdekilerde de hep doğru çıkıyor
milayerli Faray yaş hesaplamasını yapıp bak bakalım 😄 https://m.mavikadin.com/cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama-dogru-mu-cin-takvimi-yas-hesaplama
Ecrinbzkrt Kuzenıme erkek dıyodu dogru cıktı cevremde bı kac kişininde dogru cıkmıs banada kız dıyo bakalım daha öğrenmedık cınsıyetı☺️
fadimeozbas @milayerli Yooo gayet hesaplamasını da biliyorum nasıl bakılacağınıda biliyorum ama sonuç yanlış kızım olacak
fadimeozbas @Samurayy Zaten yarı yarıya ya kızdır ya erkek 😄 Hesaplamayı bilmiyormuşuz orda kocaman harflerle yazıyor yaşınızı şu şekilde hesapladıktan sonra bakınız diye😄 Erkek çıkmıştı bende, hatta hesaplamadan düz yaşım kız gösteriyordu😂 teori ya adı üstüne teori yani o zaman herkes ona göre hamile kalsın😂 Malesef Çin Takvimi Ofsayt 😎
milayerli fadimeozbas hesaplamayı bilmiyorsun demedim çoğu sitede yaş hesaplaması yok sadece resim var 🙄 Takdir Allah’ın bu işin eğlencesi
ezoterik Canim benim çin takvimi erkek, rus takvimi kız diyordu kızım olacak😍zaten %50 ihtimal var bunlar geyik olsun diye yapılan seyler neticede😄