NecmiyeEkincinl Merhaba hanımlar 35+3 haftalık ikiz bebek bekliyorum , süt konusunda yetiştirmeyeceğim düşündüğümden Doğumdan sonra gerek olursa pompa almak istiyorum tavsiye edeceğiniz ürün var mı ? Manuel mi? Elektrikli mi ? Yardımcı olur musunuz !!!
Nlnylmz NecmiyeEkincinl elektrikli 2li lansinoh almanızı tavsiye ederim yakın bi arkadaşım yeni ikiz doğum yaptı ve ancak idare ediyor beni diyo
matruskaa NecmiyeEkincinl canım kullanmadım henüz tecrübem yok ama araştırmalarıma göre sen elektrikli alsan daha uygun olur ben evde olucam için manuel aldım vaktim var diye ama senin bebekler ikizmiş elektrikli daha kullanışlı olur diye düşünüyorum lansilohun elektiriklisi baya begeniliyor bakabilirsin
Nihanozturk NecmiyeEkincinl canım gebelik egitimine katılıyorum bugün bundan bahsettiler bende almayı düsünüyodum fakat mümkün oldugunca herseyin dogal olması gerektigini savunuyolar elle sagmanın anne ve bebek acısından en faydalısı oldugunu anlattılar ama birazda zor bi iş sanırım napcz bilmiyorum 🤷🏻♀️
Kivanclimerve Lansinoh gogus pompasi kullandim damarlarimi catlatti 1 hafta kan kustu oglum ikinci bebegimde kullanmayi dusunmuyorum..kullanmaniz gerekirsede cok yavas tempoda agir agir cektirin