Merhaba annelerrrrrr anne adaylari 😍 henuz bir saat oldu dogum yapali fakat buraya yazmak icin can atiyordum zamani geldi simdiden soyleyeyim uzun olucak 😍
Simdi 1düşügün üstüne 2.gebeligimi ogrendim tam 7.ayda hamileydim. Pihtilasma ignesi kullanmaya basladik keseyi gorunce. Sonrasinda 6. 7.hafta da yogun idrar enfeksiyonuyla hastanede yattim ve atlattik. 17.haftaya kadar hersey normaldi tabi henuz cinseyeti ogrenmedik 17.haftada cinsiyeti ogrenmek icin gittigimizde bebegin kafasinda cift tarafli kroid pleksus kisti saptandi. Doktor secimimden dolayi pskoljm alt ust tahmin edebilirsiniz. Sonrasinda doktorumu degistirdim ve 22.haftada ayrintili ultrasyonda idrar torbasinda buyume saptandi ve ankaraya sevk edildim cocugun anomali olabilecgi amniyosentez yada nipty yaptirmami soylediler. Niptye karar kildim sorunsuz bir sonuc aldik. Sonrasinda tekrar kontrollerde mesane buyudugu icin ankaraya geldik ve tek arter tek ven sorunuyla karsilastik artik her kontrolde bir sikinti bir sorun vardi. Rabbim kimseye gostermesin tek iyi olan sey bebegin gelisimi kilosu iyiydi. Taki 2haftaya kadar suyumun fazla oldugunu bununda erken doga sebep oldgunu ogrendik 34.haftamin basinda 2doz coger gelistirici vuruldum ve ankaraya geldim. Buradan otesi berbat cok cok iyi hastane tercih edin lutfen gercekten en zor deneyimlerinden biriydi sancim ve acilmam oldugu icin rahat 15 20kere alttan kontrol edildim ve o kadar berbattiki korkutmak asla istemem ama cidden cok kotuydu surekli hergelen alttan muayene etti. Hastanede yenidogum unitesinde yer olmadgi icin baska hastanelere yoneldiler ve saat 12de baslayan sancilar kontroller ozel hastanede son buldu. Sezaryne alindim ve bebegim cok sukur saglikla dunyaya geldi. 2780 gram 34+3de dogdu c9gerlerinde sorun olmadgini ogrendik kontrol amacli kuvezde yarin vericekler sanirim erhangi bir anomali veya bir durumdan bahsedilmedi yani suanlik bebgim saglikli dogar dogmaz cisimizi yaptik ve mesanemiz bosaldi. Kizlar rabbim herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin kimseyi boyle evladiyla sinamasin cok zorlu yollardan gectik aama basardik sanirim 2saat oldu sezaryndn cikali ve azcik agrilarim var buna sukur 😍 benim hüzünlü öyküm bugun son buldu mutlu yarinlarimiza insallah 😍😍 rabbim herkesi biravazda kurtarsin. Siktiysam kusura bakmayin lutfen 😍😍