Hakbas2020 Bende 2 gündür ara ara vajina ağrısı olmaya başladı bugün kontrolde dr sordum baş aşağı olduğu için baskı yaptığını söyledi böyle olupta Allah korusun erken doğuran varmı? Bi de yaklaşık bir aydır kuyruk sokumu ağrım da oluyo 😩
Nuraslanklc Hakbas2020 öyle olup erken doğum yapanda vardır yapmayan da 😅 ben 31 haftalığım o ağrıyı 4 5 haftadır çekiyorum doktora söyledim idrar istedi enfeksiyon çıktı ama ağrı yapacak derece de olmadığını söyledi neden olduğunu öğrenemedik yani🤨 doktorun erken doğumla alakalı birşey mi dedi ki biz 26 haftadan beri her doktora gittiğimiz de makat geliş bebek baş aşağı bi sorun olacağını söylemedi kimse
ekara Hakbas2020 benimde o haftalarda oldu bazen oldu bazen geçti ama baskıdan oluyo galiba. Şuanda 36. haftaya gidiyorum erken doğumluk bişey olmadı henüz
Tazeanne0134 Hakbas2020 vajinada baskı olmuyor bende ama ayakta çok durduğum ya da çok sandalyede oturduğum zaman kuyruk sokumum benimde ağrıyor O yüzden elinden geldiğince aynı pozisyonda ne otur ne ayakta dur öyle olduğu zaman sol tarafına uzan
Deletedmom6 Hakbas2020 32+5 haftalık benim . Bugün aşırı bir tam bacak arasında ki kemiğim acıyor. Dönerken kalkarken yürürken.
Hakbas2020 Nuraslanklc dr bişey demedi de böyle vajina ağrısı çekip erken doğuranlar olmuş böyle bi ağrı olunca vajina kendini doğuma hazırlıyomuş diye duydum o yüzden endişelendim 🙄bu arada bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı