prenses_annesii2603 Emnhkdr doğum başladığında suyu koymanız gerekiyor suda açıldıkça Sizinde açılmanız oluyor ve cok rahat doğum yapıyorsunuz
defne55 Emnhkdr ben sancım evde başladığın da görümceme suya koydurdum 5 litrelik su bidonuna gorumcem meryem suresi inşirah süresi inşirak suresi ayet-el kürsü okudu ve suyundan ıctim az az 3 saatte doğurdum 😊
kevserrorc Emnhkdr dogum sancilarin baslayinca senin adina niyet edip suya koyuyorsun otu zaten internette yaziyo okunacak sureler tek sayi ile oku dar bi kavanoza birakma otu ki kolay acilsin suyunu icen de var icmeyen de kendi tercihin 😊ama bir su bardagini gecmesin diye okumustum bir yerde son dakika kim okuyacak dersen sende benim gibi suyu onceden okuyup sisede hazir tutabilirsin belki telasla vakit olmaz unuturum diye oyle yaptim ben 😊 sancin baslayinca otla birlikte kavanoza dokersin suyu
Emnhkdr prenses_annesii2603 kevserrorc cunku sudan cikarmayinca kanama durmuyormuş diye okumuştum, sadece sudan çıkarmak yeterlu mi
Emnhkdr defne55 peki doğum bitince ne yaptınız, kalan suyu toprağa falan mi döktünüz, otu gömdünuz mü, sonra napacagim onu bilemedim
Emnhkdr defne55 çünkü doğum bitince sudan çıkarmayınca kanama durmuyormuş, öyle okumuştum, sonrasında napacagimi onu bilemedim
kevserrorc Emnhkdr Emnhkdr kalan suyu aynen bi bitkiye dokebilirsin okunmus oldugu icin lavaboya dokme otuda cikartinca tekrar kuruyup eski halini aliyo saklayip baskasi icin kullananlari duymustum tekrar kullaniyolarmis bazilari da cope atiyor dogum bitince
defne55 Emnhkdr yo normal lavaboya döktük canım otu da attik kurutma falan yapmadık 1 hafta oldu kanamam bile yok
Gulsevm Emnhkdr ben doğuma gittiğimde 3 cm acilmayla gitmiştim 1.5 saatte 1 cm anca açılmam oldu son anda meryem ana otu geldi aklımıza hemen alıp yaptık sürahi nin içine su koydu annem içine koydu ve dualarını okumaya başladı inanarak yapılırsa gerçekten çok faydası oluyor meryem süresi felak nas ayet-el kürsi okudu içine ve benim 1 saat icinde açılmam 8 cm oldu ve doğuma alındım 3 saatte doğum yaptim cok şükür 😊👼🏻💕 doğum sonrası sudan direk çıkartılıp kendi kendine kuruması icin bırakılması gerekiyor rahim ağzının kapanması için
Begdem Arkadaşlar nerden buluruz meryem ana otunu burda aktardakiler olur mu illa kabeden mi olması gerek