Bcokgcm Ben gidiyorım canım ilk cocuklarını özelde yapıp ikincisini burda yapan tanıdıklarım var devlet evet ama ben hiç kötü biriyle karşılaşmadım doktorumda olsun 29 kasımda sezeryanla doğumum var sormak istediğin bişey olursa cevaplarım.
Bcokgcm 42-AySe-07 aslında şöyle normalde sabit değil ama ben mhrs nin uygulamasından doktoru takip ediyorum hep aynı doktora gidiyorum hiç değiştirmedim mesela 15 günde 1 gitmiyorum mesela 10 günde 1 gidiyorum doktorumda durumu bildiği için hiç sıkıntı etmedi ne zaman istersen gel ben bakarım diyo :)
42-AySe-07 Bcokgcm biraz geç kaldım ama ben de öyle yapayım inşallah 🙂 sürekli değişince birinin dediği diğerine uymuyor sinir oluyorum
Bcokgcm 42-AySe-07 dediğim gibi yapın doktorunuza erken randevu alsanız bile durumu izah edin anlayışla karşılıyolar bende öyle oldu çünkü anlattım durumu sonra ne zaman istersen gel bakarım dedi haftada 1 gittiğim bile oluyodu
42-AySe-07 Bcokgcm Zaten bakıyorum da 3 -4 haftayı buluyor burada doktorun tekrar bizim hastaneye gelmesi , ayarlayaym inşallah baştan beri hiç aklıma gelmemişti 🤭 teşekkür ederim canım
Bcokgcm Zemree28 necdet öncü ben çok memnunum ondan hepte onu takip ona gittim yarında doğumum var o hastanede
Zemree28 Bcokgcm Bi kaç kişiden daha duydum adını teşekkür ederim bende o hastanede yaptırmayi düşünüyorum da rutin kontrollerini tabi doğumuda 😊 bu arada sağlıcakla alın inşallah bebeğinizi kucağıniza ❤️