Acrbaby Haftada hala bulantısı olan istifra eden varmı ? Ne zaman geçecek serummu taktırsam iyi gelirmiki 😷😐
Eliftotree Acrbaby 18.haftaya kadar istifra ettim ondan sonra azalmaya başladı 20 de tam olarak geçti 😑
Omerasafinannesi Acrbaby Canim ben 20 haftaya kadar kustum normal hala devam etmesi cok asiri oluyorsa doktora gorun vucudun surekli su kaybeder ona gore sivi alimina da dikkat etmen gerekebilir.ben ilac serum kullanmadan atlattim o donemi ayran ic belki faydasini gorursun Rabbim sifa versin😊
Ayten943 Acrbaby 17+1 hala kusma var,bide kusmasam bile yediyim zaman çok fena oluyor midem,her an kusucakmişim gibi oluyorum ve bu hal beni sinir ediyor ne zaman geçicek yaa,çok sinir bozucu bişey😞
Yesimmm93 Acrbaby 14 haftalığız bu zamana kadar hiç ıstıfta falan olmamıştı 2 gündür mide bulantısı kusma yaşıyorum şaka gibi 😔😔😔
Sevde123 Cok asiri asiriysa doktorunuz hap verir bulantılar azalsın diye. Ben 18+4 oldum hala kusuyorum🙈
Eliftotree Acrbaby inşAllah sende daha çabuk geçer o günleri hatırlamak isyemiyorum çok kötüydüm ama geçiyor merak etme hemde çok çabuk ben şimdi 30+3 oldum bebişlerimiz için herşey değer 😁
Acrbaby Ayten943 evet insanın pskolojisi bozuluyor gerçekten , evden cıkamıyorum dısarda gelirse diye🙈🤦♀️
Yesimmm93 Acrbaby evet ya öyle yada midemde Reflü var ondan oluyor mide agrım yok ama bilemedim kuzum 😔😔😔
Merve0306 Acrbaby benim 16. Hafta ve hergn var cnm ne zaman geçer blmyrm ama geçse iyi olacak çok kötü bi duygu 😖
Zhrnc Acrbaby 15+4 Hala tam gaz kusuyorum bitti diyemem ama azaldı Normalde günde en az 5 kez oluyordu Şimdi 1 veya 2
Acrbaby Zhrnc peki sıvı kaybı olduğu için serum falan verdilermi hiç canım , bende gitmiyorum hiç acile falan serummu yaptırsam diyorum arada
Zhrnc Acrbaby ben gittim doktora söyledim yemiyorum ve yataktan cıkamıyorum 6 kilo verdim dedim Bebeğe baktığında 4 gün geriden geliyor ama bu haftalarda sorun olmaz serumluk bi durum değil dedi Hiç serum almadım sonra yemek yemeye başladım zaten gelişimi normale döndü ultrason da baktığında çok iyi dedi
ayazeliz Acrbaby evet alıyorum kilo ama sanırım gece yatmadan önce yemek yiyorum onu kusmadan uyumuş oluyorum cok acikiyorum yatmaya yakin