Bhralsnck benimde o haftalarda çok kötü kanamam oldu acile gittik oradaki doktor bilemedi ilaç verdi progestan yat dinlen is yapma çocukta bisey yok neden oldu anlamadım dedi bu sırada benim kendi doktorum tatilde olduğu icin 15 gün sonra kendisine gidebildim ve alttan kontrol etti direk gördü plasenta asagida bir kısımda da kan birikmiş eğer anı bir hareket olursa o kan pıhtısı dağılır kanama olur,bebek büyüdükçe çıkar yukarı ama eğer çıkmazsa sezeryan dedi. 21.haftada gittiğimde sordu kanama vesaire herhangi bir anormal durum oldu mu diye bende olmadı dedim tamam ozaman boşuna alttan bakmayalım ileriki zamanlarda bakarız dedi çok şükür şimdilik hicbirsey yok. Zamanında anneme de kardeşime hamileyken ayni şeyi söylemiş dr ve 1 saatte doğurmuştu kardeşimi sezeryan falan olmadı.anlayacağın icini ferah tut çokta anormal bir durum değil düzelen bir durum yanı 😊Ayrıca o agrilar suan 27+5.haftadayim benim suan bile agrim oluyor kasiklarimda yol yürüyünce is yapınca zaten oturmazsam hic duramıyorum olabiliyormuş bu durumlar