Aysenurkara 28+4 günlüğüz amniyon sıvısının sınırda yeterli olduğunu söyledi doktor , 7-8 Cm dedi sizce normal mi ?
Zynpbanu Aysenurkara canim doktor bana da az demisti, suyu fazla iç dedi. Gunde 4 litre su tukettim. Ibrahim saraçoglu da havuç suyu oneriyordu onu da ictim hergun. Ideal seviyeye geldi. Doktorum gelisimini etkiler demisti.
Uzunyollar Aysenurkara merhaba, ben de 30 haftalığım ve suyum azalmış sizinkiyle aynı değerlerde. Acaba şu an suyunuz nasıl artma oldu mu, doktorunuz ne dedi ? Bana haftalık takip dedi ve ciğer geliştirici iğne verdi. Siz nasılsınız şu an merak ettim
Deriko Zynpbanu havuc suyunu her gun mu tukettınız yıyınce de aynı fayda saglarmı kı bı bılgınız varmı benımde su azlıgı problemım var gunluk uc ucbucuk lıtre su tuketıyorum havuc suyu bır kere ıctımde tadı agır geldı bıraz
Zynpbanu Deriko ibrahim saraçoglu 4-5 gun sabah aksam icin doktora baktırın diyordu. Benim ayda bir oldugu icin kontrollerim bir ay boyunca iki gunde bir aksamlari yatmadan ictim sadece
Nilay35 Deriko cnm bebek gelisimi ve amniyon sivisi icin gercekten faydali evet tek basina havuc suyu blraz agir ben onu portakal yada mandalina ile karistirarak iciyotum gayette guzel oluyor tadi ki ben bi hafta icinde kahvaltida herqun yumurta ve gunde 1 barsak taze sıkılmış porakal e havuc suyu ile 100 gram aldirmisim bebeğime
Hanife12 Benimde suyu kendine yetiyor sadece boyle dolu dolu degil demisti gunde 3 ltreden fazla su iciyorum bende
Aysenurkara Uzunyollar canım bana vermedi ciğer geliştirici 3 günden 3 güne kontrol verdi yarın kontrolüm var