Emreyesim Gmzzz tabiki paylaşırım ben çok büyük ebatlı arabalardan hoşlanmıyorum bu model diğer modellere göre daha minimal ve daha ergonomik geldi
Gmzzz Sizce bi gögüs pompası ortalama ne kadar olmalı ve elektrikli mi alsam.. elektrikli lansinoh 400 normali 100.. hangisini kullandınız?
Melikeylmz Gmzzz ben hepsi burada dan lansinoh 'ün elektriklisini siparişini ettim 290 tl indirime girmişti. Ben ilk hamileliğimde göğüs ucu yarasından çok çektiğim icin kaçırmak istemedim.
Rumis Gmzzz Komşum normalini kullanmış lansinoh çok memnunum dedi ikinciye de kullanılan simdi.Ben de ondan siparis ettim 82 liraydı Hepsiburada da
Ebruas Deletedmom3 mustela şampuan tarih uzun süre istyorsanız dermoeczaneme bakın ben set olarak 235 e almıştım. Tarihi 2021
Ebruas Ben hepsi burada dan aldım cuma günü gümüş kapak, anne yanı beşik, taç ın bebek battaniyesni. Göğüs kapaklarım bugün (pazar) teslim edildi 😊 çok mutlu oldum
annemaya Ebruas Ben de hepsi burada’dan beşik ve gümüş kapak aldım. Daha gelmediler heyecanla bekliyorum 🥰 Hangi markaları aldınız?
Ebruas annemaya gümüş kapakları silvernurse aldım. Hepsijet diye birşeyle göndermişler şaşırdım 😅. Beşik puanti nova küçük birşey. bebek odası aldığımız için bir kaç ay kullanabileceğimiz birşey olsun diye düşündüm.
Mucizelerinibekleyen Ben bebek arabasi ve anakucagi fiyatkarini takip ediyordum 11.11 dekinden 600 lira daha fazla indirme girmemis maalesef oyle olunca baska aeylere de bakmafim demekki gercek indirim degil diye düşündüm