Gulfem07 Anka386 bende minyonum ağır taşımaktan nefret ederim hep hafif şeyler alırım normal hayatımda da.Yoya plus 3 aldım çift yönlü değil ama bence çok kullanışlı valiz gibi sürükleyip götürebiliyorum arabaya da rahat sigiyor doğumum ocakta ama denedik baya güzel tekerleri sağlam.
Anka386 Gulfem07 ya bende bebek huysuzlanır görmek ister bisey olur görmem endişelerinden çift yönde israrciyim ilk olduğu için bilmiyorum belki çift yine hiç ihtiyacım olmayacak. Ayrıca hayırlı olsun güle güle kullanin
Gulfem07 Anka386 ustte penceresi oldugu icin gozum orda olur benimde :) arka kismindanda görülüyor.Tesekkur ederim inşallah 😊
Anka386 Guguk ahh bu beyler hep dalga 😄 aynen çift yön oluşu ilk nedenim olmazsa yükseltecegim fiyatı hayırlısı bakalim
Anka386 Tekitakume tesadüfen birkaç kez gördüm dediginiz gibi de ikinci el hiç alışveriş yapmadigim için çok sıcak bakmamıştım
ikicocukannesi_ Anka386 Pendik Kaynarca da tifilya var bebek mağazası İstanbul'da oturuyorsanız benetonun bebek arabasini aldım daha kullanmak nasip olmadı ama travel sistem 800 lira
Sezinnur Ben baby2go Pinna LX aldım dediğiniz gibi bin TL nin altında çok hafif, çift yonle, tek elle açılıp kapanıyor. Fakat bebişim henüz dogmadigi için kullanmadim. Bı bakın isterseniz.
Nurcin21 Anka386 babycibebe instagram hesabında bak istersen istediğin bütçeye uygun ve modeline uygun var hem puset hemde araba 🥰