minikmelegim_ Leyla9292 Espixie Aras09 Burc91 Benim bi kimyasal gebelik olmuştu yeni evlendiğim zamanşar o zaman siğil çıkmıştı. Doktora gittim hemen yakalım dedi normal doğuramazsın dedi. Kadın doğumcu bakabiliyo cildiye olması gerekmez. Ama ben korktum yaktırmadım. İnternetten biraz okudum bağışıklık sistemi çökünce ortaya çıkıyolarmış. O zaman bağışıklığı güçlendireyim diye düşündüm yine internetten araştırıp immuneks diye bi ilaç kullanmaya başladım. Bi yandan da elma sirkesini her tuvalete girdiğimde pansuman yapar gibi pamukla sürdüm. Sonra siğil dualarını ve temru dualarını abdest alıp hem önce kendim okudum sonra da eşime okuttum. Kalemle çizilen var okurken parmağını siğile koyulan var, bi de kaç tane siğil varsa o kadar adet buğday tanesine okunan var. Sonra o buğdayı toprağa gömüyosun. İnternette siğil buğday duası diye arayınca falan çıkıyo hepsi. Ben tabi şifa nerden gelir bilinmez diye hepsini denedim. Bu arada bağışıklığım güçlensin diye zencefilli ıhlamur yada nane limon içiyodum sürekli taze sebze meyve falan sağlıklı beslenmeye yüklendim. Bahçemiz olmadığı için çiçek saksımın dibine gömmüştüm buğday tanelerini. Oradan buğdaylar çıkmaya başladı. İnanın her filizde bi siğil yok oldu. Tam olarak iyi gelen neydi bilemem ama ben en çok o duadan olduğunu düşünüyorum. Kendimi tedaviye başladıktan 15-20 gün sonra falan hiç bişey kalmamıştı. Sonra bi sağlıklı gebeliğim oldu normal doğurdum şuan bir yaşında, ve de 5 aylık hamileyim bi daha siğil falan çıkmadı hiç.