Leyla9292 bebekesen ben bir buçuk yıl korunmak için kullandım sonra çok şidetli baş ağrıları ve sinir yaptı bıraktım 5inci ay hamile kaldım.komşum iki yıl kullandı oda bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldı.
Leyla9292 bebekesen etrafımda kullanan herkes bıraktıktan sonra hamile kaldı bende dahil, dediğim gibi şidetli baş ağrıları olmasaydı devam edecektim birkaç yıl daha.doktorum bırakmalısın dedi.
BeybininAnasi Benim arkadaşım1 sene kullanıp bıraktı, 1 ay sonra hamile kaldı 🤷🏼♀️ Ben 5 ay kullanmıştım sadece, sonrasında kondoma döndün, o yüzden kendimden örnek veremiyorum.
seda_gms87 3 sene çikolata kistim olduğu için raporlu kullandım hapı bıraktığımın 2.ayında hamile kaldım.şuan ikinci kez hamileyim hapı bıraktığım gibi ilk aydan hamile kaldım😊hatta nasıl olsa hemen hamile kalmam diye düşünmüştüm 😄😄
Gizemnaz_ seda_gms87 canım hapı hergün yani bırakmayı düşünene kadar hergün mü içiyordun yoksa atıyorum bi kutuda 12 tane çıkıyoor her ay 12 adetmi içiyordub
Ecelif seda_gms87 ben alarm kurup içiyordum ve hiç unutmadan o ay antibiyotik tedavisi gördüm ve ayın sonunda adet görmedim şuan kızım çok şükür 3 yaşında 😊😊
Mlsldy 1.5 yıl kullandım bıraktıktan sonra 3. Ayımda hamile kaldım yasmin kullanıyordum çok da memnundum. Düzenli kullanmaya dikkat ettim almayı hiç unutmadım.
seda_gms87 Gizemnaz_ hapı hergün kullanıyorsunuz ilk başladığınızda doktorum bana adetinin 3 ü günü başla demişti ama sağlık ocağındaki ebe bitince başla dedi sonrasında bir kutunun içinde 21 tane oluyor bittiği gibi kutu bir iki gün içinde adet olunuyor 7 gün kullanmıyorsunuz 8.günü tekrar hapa başlıyorsunuz aynı saatte gece yatarken alırsan mesela 11 de daha iyi olur yan etkisi fazla olmaz demişti doktorum malesef herkese olmasada yan etkileri olabilen bir ilaç kimine kilo yapıyor şişkinllik yapıyor kiminin iştah kapatıyor ama en büyük yan etkisi sinir yapıyor bide ilişkide isteksizlikte yapabiliyor zaten netten bakarsanız ilaç küpürüne bi dünya daha yan etkisi var
2202020 bebekesen 7 yıl kullandım düzenli kullanılırsa en güvenilir yöntem bence bıraktım 3 ay sonra Hamile kaldım
Gizemmali71 2202020 nasıl kullanılıyor kilo yapıyor diyorlar doğru mu bide her gün mü içmem gerekiyo ilişkiden önce mi sonra mı biraz bilgilendirir misin bende kullanmak istiyorum cesaret edemiyordum yazdiklariniz cesaret verdi bide kondomsuz ilişkiye giriliyor ve çekme yöntemi falan olmuyo dimi normal ilişkiye giriyorsun 🙏 kusura bakma biraz fazla soru sordum 😂
Nilll Gizemmali71 canım her gün aynı saatte almaya dikkat etmen gerek. Mesela bir gün içmeyi unuttun diyelim ertesi gün aklına gelir gelmez unuttuğun gununkunu içeceksin ve o gununkunu de iceceksin. Sen hap kullaniyorken eşinin korunmasına gerek yok. Ama bir ay içinde iki gün ve ya da fazla içmeyi unutursan o zaman bir ay kadar eşinin korunması gerek. Bana böyle söylemişti ebem
2202020 Gizemmali71 ilk başlarken regl döneminin 3. 2. Günü başlıyorsun hergün alıyosun ekstra korunma yöntemine grek kalmıyo sadece ilk başladığın ay temkinli olman yeterli 21 gün içip 7 gün regl olmak için bekliyorsun sürekli kullandım bende hiç yan etkisi olmadı sağlık Ocağı ücretsiz veriyor onla dene istersen ama emzirirken kullanılmıyo diye hatırlıyorum 🙄