Sonay Bernadoruk site bilmiyorum ama civil veya halk pazarları daha uygun oluyor çivimde indirim varsa tabi uygun oluyo bence öyle marka yada iyisi bişeye gerek yok ben oğlumda aldım pazardan gayet memnunum ikinci gebeliğim onu kullanıcam inş
zlemAtAcar Bernadoruk Can'ım ben trendyoldan aldım. Kemer ve tacını kendim yaptım. istersen kemer ve taç için yardımcı olurum. Satışını yapıyorum 🤗
FatimaAvc Bernadoruk gecelik düşünüyorsan b3ll3zzicgiyim ünstagram sayfamda uygun fiyatlı bir çok seçeneğim mevcut beklerim ❤🤰🏻
matruskaa Bernadoruk canım eğer istanbulda yaşıyorsan sosyete pazarlarında çok güzel gecelikler var hiç dünya paralar vermeye gerek yok kumaşlarıda çok güzel ben anneme aldırıcam istanbuldan
Sonay Bernadoruk yanına bide gecelik tarzı bişey aldım onuda Pazar'dan aldım iki tane yetiyormuş zaten 24 saat sonra çıkıyorsun bi sorun olmayınca hastaneden öyle resim falan çekilmek için özel bişey arıyorsanız o konuda fikrim yok CNm 😊
Zeze03 Bernadoruk lcw da güzel bi takım var mavili pembeli bence lohusa için uygun pijama altlı üstlü ben ondan alıcam bi tane de elbise şeklinde alıcam yeni modeller gelsin ye bekliyorum öyle abartılı bir şey almıcam
zlemAtAcar Anneler bulut yastıklar 25 tl Beşik süsleri 7 li 25 , 9 lu 30 tl Sadece 5 sipariş alabileceğim bilginiz olsun. siparişleri buradan verebilirsiniz. Örnekleri görmek isteyenler 👉🏻 gokyuzu_design_ 🌸😇
Kaderhan69 Lohusacennetii diye bir site var instagramda bende ordan aldim onerebilirim size gayet guzel uygun geldi bana