Biyologhanim Özellikle acıbadem ve tekden , dünyam hastanelerinin fiyatlarını bilen var mı ? Sigortalılar için.
Yagmur_9458 Biyologhanim Cnm tekden hastanesi muayene ücreti 115 tl ben özlem katırcıya gidiyorum cokta memnunum tavsiye ederim.😊
Minik-mucizem123 Biyologhanim Acıbadem almış basını gidiyor 8 bin e doğum diyor. 230 da muayene ücretiydi sanırım. Tekden 115 doğum ücretleri 2500. Dünyam hastanesi de muayenesi 140 doğumu tam bilmiyorum canım. Ama Tekden de Ahmet acer var çok iyi bi doktor tavsiye ederim 🤗
tugbadm Biyologhanim canım hüma hastanesinde Cahit Gözüakça var ben çok memnunun 115 TL muayene doğum ne kadardı tam bilmiyorum doktor ararsan öneririm çok nazik ve bilgili biri
Biyologhanim Yagmur_9458 benim doktorumda o :) benim özel sağlık sigortam vardı ücretsiz bi şekilde yararlanıyodum ama artık tekdende geçmeyecekmiş, doktoruma devam mı etsem yoksa diğer hastanelerden birinden mi yararlansam bilemedim
Yagmur_9458 Biyologhanim Arastır karar ver cnm da genelde hep aynı fiyatlar tekden gayet uygun bide bildign bi dr mus bence degistirme dr un güven vermesi de cok önemli 😊
Minik-mucizem123 Biyologhanim hiç sorma canım gerçekten aşırı pahalı Kayseri. Rabbim sigprtasız olanlara yardım etsin. Sigortalılar Bile zorlanıyor. Hele memorial 6 binn diyor doğuma o da bu sene fiyatıymış. 2020 de doğum yapacaksanız zam gelecek diyor 🤦♀️
Biyologhanim Yagmur_9458 özlem hanım çok tatlı bi doktor bende en başından beri ona gidiyorum, sigortam değişince bi çelişki oldu sadece. Hep para ödemicem diye düşünüyodum şimdide madem ödicem daha iyi bi yere mi gitsem dedim 😂
Biyologhanim Minik-mucizem123 napalım kendimizi sıkalımda bu sene mi doğuralım şunlara bak, sonuçta başlangıcı yapmışız. Çok zor ya
Minik-mucizem123 Biyologhanim aynen canım dalga geçiyorlar insanla 😂 Ankara da Bile en iyi doktorun doğumu 6 bin burda 10 bine kadar duydum 😂 sen kaç haftalıksın ❣️
Minik-mucizem123 Biyologhanim ayyy masallah senin yaklaşmış doğum. Rabbim bi seste kurtarsın canım 🙏 biz daha 12 haftalığız teyzesi 🥰
Minik-mucizem123 Biyologhanim amin canım. Hayır daha öğrenemedim ne yazık ki çok merak ediyorum carsamba günü ikili testimiz var orda belli olur diyorlar 😍😍