Denizim Oğlum Hoşgeldin 💙14.11.2019 Perşembe 💙 09:12
(Biraz uzunca ayrintili yazmak istedim hakkinizi helal edin🤗)
Hamileliğim başından itibaren güzel ve sıkıntısız geçti. Şubat ayında hamile olduğumu öğrendik 😊 Ve Başladı heycanlı bekleyişimiş... Daha önce Bir Boş Gebelik Ve birde Düşük yapmıs olmam 3.gebeliğimde ister istemez yine ayni şeyleri yaşama endişesi vardi.😥 Şükürler Olsun ki Her hangi bir problem yaşamadik... 👍🏻 67 kilo ile hamile oldum 65 e düstüm 9. Ayimda 75 kiloya ulaştim. 36. Haftaya geldiğimizde doğum pozisyonu almasi beklenen oğlum bir türlü dönmek bilmedi. Yani ters duruyordu (makat geliş) bekledik bekledik ama yok 🤣 Normal mi olucak sezaryan mi , donecekmi donmeyecekmi derken tansiyonlarim firladi 😄😅 Bir gece hastanede yattim. 37. Haftamizda Doktorumuz artik sezaryanla bebegimizi almamiz gerektigini soyledi çunki sancilarimda yoktu. 38 hafta 2 gunlukken hastaneye yatisimiz yapildi. O gece nst de tepe tepe sancilarim cikti 🤣 Dedim sezaryan olmaya geldim normal doğum yapicam heralde 🤣 Sancilarim vardi fakat aci eşiğim yüksek oldugundan hissetmedim. O Gece oğlumu karnimda hissettigim son geceydi. Odamizi susledim yarin olmasini heycanla bekledim. Ertesi gün oldugunda ameliyat icin hazirlandim onlugumu giydirdiler. Güle oynaya gittim ameliyata🤣😄 Spinal Anestezi uygulandi(belden uyuşturma) Şunu söyleyebilirim Sezaryan korkulacak birşey değilmiş... 💙 💙 09.12 de oğlum doğdu 💙 3130 gram 50 santim 💙 Önümdeki kapali ortunun arkasindan kisacik oglumu gosterdiler o duygunun tarifini yapamam öyle guzeldiki o an dünyalara bedeldi... ❤ Giydirdiler ve hemen yanağimin kenarina getirdiler Denizimi bi saniyeligine öptüm ve hemen odaya goturduler o sirada benim dikislerim atiliyordu. Sakinlestirici yapildi. Odama geldim yine gülerek 🙈 bir saat oldu oğlumuzu odamiza getirmediler. Sakinlestiricinin etkisiyle olan bitenleri algilamakta biraz gucluk cektim. Hemşire kundakta sarili oğlumu hasta yatağima getirdi ve kokusunu içime çektim kucagima vermeden 2 saniyede hemen goturdu. Ağladim bi sorun vardi 😣😥😢 Oğlumun solunumu oldukça hizli oldugu icin yeni doğan yoğun bakima indirdiler. Öylr zordu ki öyle aciydiki bir an bilr ayri kalmak istemezken daha dunyadaki ilk saatlerindr yanimda yoktu denizim. Eşim kucagina bile almadi kokusunu bile icine cekemedi 😣 sezaryandan 3 saat sonra annesi gelsin emzirsin dediler fakat bacaklarimda hâlâ his yoktu. Hemsireler geldi ve sütümü sağmami istediler. Neyseki Annem vardi yanimda sıka sıka damla damla minicik getirdik. Hemen gonderdik bebegime. 5 saat sonra ayağa kaldirdilar beni başın donebilir gozun kararabilir dediler. O an hiç birsey zerre kadar umrumda degildi canim acimiş acimamiş gozum kararmis hiç dusunmedim.😔 Bir an once ayağa kalkip oğlumu gormek istiyodum koridorda eşimden destek alarak iki tur attim ve tamamim dedim beni oğluma goturun. 😣Yeni dogan yogun bakima indik. Eşim annem ve ben. Cam kuvezin icinde minicikti yavrumu ilk defa kucağima aldim. ❤Ohhhh o koku dünyalara bedeldi😍 Esimde gordu oğlumuzu biraz olsun içi rahatladi Solunumu normale donmustu ama tedbir amacli biraz daha burada kalacak dediler. Hemsireler ilk emzirme icin bana yardim ettiler zor bela emzirdim acemiligim el verdigince 😂 O gece surekli emzirmek icin yoğun bakima indim. Ertesi gün akşam Oğlumu emzirmek için odamiza cikarmamiza musade ettiler. Ama tekrar yogun bakima indirmek sartiyla. O odaya geldiginde odada herkeste bir bayram havasi vardi. Eşim ilk defa kucağina aldi.O göruntunun inanin tarifi yoktu... Hayatimi adayacağim iki erkek dedim kendi kendime... sevdik okşadik kokladik Denizimi. Hastanede 3. Gunumuzde Hem bebegimi hemde beni taburcu ettiler 😍 Evimize geldik 😊 Rabbime binlerce kez hamdu senalar olsun. Rabbim kimseyi evlatinin hasretiyle sinamasin. Bizim oğlumuza kavuşmamiz bu şekilde oldu.😊 3 kisilik minik aile olduk Böyle bir mutluluk yok 😘💋 Rabbim dileyen herkese bu sevinci yasamayi nasip etsin insaaallah.
Epeyce uzun oldu hakkinizi helal edin... ayrintili bir şekilde anlatmak istedim... merak ettiginiz birsey varsa sorabilirsiniz Seve seve yanitlarim ❤😍💙