Benimcanimoglum_55 Kızlar Son 12 gün ama sanki doğurmayacak gibi rahatım hiç bi şikayet yok çok şükür yarın çatı muayenesi olcam.. sanki 5 6 aylık hamile gibi hissediyorum karnım da belirgin değil .. arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor sadece oda geçiyor.. bu durum normal mi acep 🤷♀️
ilknur11 Benimcanimoglum_55 benimde senin gibi arada ağrım oluyo ama geciyo, sürekli devam eden düzenli sancılarım yok, ama çok agirlastim, benimde 12 günüm kaldı
Sukranfidan21 Benimcanimoglum_55 gün aldınız galiba bana da aynı civarda zaman kaldı fakat daha gün almadım sezaryen 2.benimki 🤦♀️
Kahvecianne Benimcanimoglum_55 benim de son 12 gün ve yarın çatı muayenem var 😄 ve aynı dediğin gibi hiçbir belirtim yok sadece arada göbeğim sertleşiyor o da belirti mi bilmiyorum 😬🙈
ilknur11 Benimcanimoglum_55 henüz olmadım normal mi sezeryan mı belli değil, pazartesi kontrol var tekrar belki o zaman yapar çatı muayenesi
Benimcanimoglum_55 Kahvecianne hadi hayırlısı Inşallah sağ salim aliriz bebeklerimizi kucağınıza 🤗 normal mi istiyorsun
F_celik Benimde daha 13 günüm var kizlar fakat bende de çok nadir arada bir adet sancısı gibi bisiyler oluyor kasılma falan oluyor ama kısa süreli sonra geciyor..bakalım ne zaman glecek sabırsızlıkla bekliyoruz. Ama doktor çatı muayenesi yapmadı sancılarını beklicez dedi..gelmezse suni vericez dedi..🙄