Sevilay_Burak Kızlar 7 haftalık hamileyim cok şiddetli mide bulantım ve midemde yanma yaşıyorum ynı durumda olanlar var mı su dahi içemiyorum herseyden midem bulanıyor
Iimran Sevilay_Burak zencefil limon tuzlu çubuk kraker ekmek içi ve sık sık atıştırmak mideyi boş bırakmamak canım ama ben 6 ay boyunca kustuğum için hiçbirisi fayda etmemişti ilaç kullanmıştım geçmiş olsun
Kubra_0233 Sevilay_Burak doktorun ilaç yazmadı mı benim 5 haftalıkken başladı prilam dr yazdı su bile içemiyordum şimdi çok çok iyiyim herşeyi yiyebiliyorum
Yrnkrm Sevilay_Burak ben 12 haftadayım 5 te başladı hala aynı hiçbişey geçirmiyor bekleyeceksin kuzum çok üzgünüm 😒 bana hiçbirşey iyi gelmedi ne çubuk ne leblebi ne ayva..
Yagmurcoglu Sevilay_Burak Bende 7. Haftada başladı bulantı asla hiç bişey kesmedi. Üniversitenin aciline gittim. Testler yaptılar. İdrAr yolu enfeksiyonu bulundu (su içermediğim için ) ve beslemediğim için vitamin değerlerim düşüktü. Beni 7 gün yatırdılar. 7 gün boyunca sadece serumla hem enfeksiyon İçin hem vitaminlerim için geçde beslenmem için beni ayağa kaldırdılR. Başka türlü olmayacaktı. Evde kafam klozetin içinde kan kusuyordum. 13. Haftada tamamen geçti bulantılar. Şimdi 36 hafta 🙏🙏
Sevilay_Burak Kubra_0233 folik asıtın zencefillidini yazdi midene iyi gelır dedi ama hiç bir faydası olmadı
Kardelenyigit Hiçbir şey işe yaramaz hap dışında 7 haftalıkken kullanmaya başladım şuan 12+3üm hala kullanıyorum,prilam dr ilaç adı ama hiç fayda etmeyenleride var
Yrnkrm Kardelenyigit prilam bende hiçbişeyi geçirmedi en ağır dramine 50 mg başladılar ki o bile fayda etmedi
girlorboyy bütün ilaçları kullandım hiçbiri fayda etmedi 14.haftadayım her şeyden de tiksindim bütün gün 1 ayva yiyebliyorum napıcam bilmiyorum hep açım
Kardelenyigit Yrnkrm evet doktorum bu fayda etmezse diye 2 hap önerisinde daha bulunmuştu maalesef daha şiddetli olanlar varmış senin gibi 😒neyse ki korktuğum sende olan şey bende olmadı
girlorboyy Yrnkrm cnm bn de öyle 4 ilaç değiştirdim hiçbiri etki etmedi. ne yiyorsun gün içinde ben abartısız her şeyden tiksindiğim için sürekli açım uyuyamıyorum bile. tüm gün yediğim 1 ayva 2 bisküvi
Yrnkrm girlorboyy süzme yoğurt ama benim kayınvalidem kendisi yaptı katkısız o biraz dindiriyor en azından 10 dk bi değil yarım saatte bi kusuyorum mutfağın yolunu unuttum 9 kg vermişim 2 ayda
girlorboyy Yrnkrm yoğurt yumurta süt et balık tavuk salça baharat yağ çubuk ekmek hepsinden tiksindim ne yiceğimi bilmiyorum ne bileyim deliricem artık hastaneye yatırırlar diye korkuyorum
Yrnkrm girlorboyy yatırdılar 4 gün hergün kalçadan 2 iğne seruma 4 dramine iğne ve 2 tane 1500 ml sütlü mamayla beslediler geçmedi bendemi sorun var bilmiyorum ama yatırırlarsa hayır deme hatta git kendin yat vucudun güçten düşmesin
Iimran Sevilay_Burak prilam dr kullandım bunlar bana da maalesef fayda etmiyodu gece yatarken iki adet sabah kalktığımda bir adet içtim öyle geçti 5 6 kutu hamileliğim boyunca içtim canım güzel bi ilaç etkili doktoruna danışıp alabilirsin yorumlarda da hep bu ilacı söylemişler zaten 🌸