Gamze0144 Bsranurrr cok kisi baslik açtığından altlarda kalıyordur canim.sorun mu vardi?cvplayip yardimci olabilecegim biseyse buyur
HvvGlKrdl Bsranurrr Maaelesef görünmüyor canim.. Benim bloglarim hep cevapsiz kaliyor.. Bende açmıyorum artik.. Burada hemen hemen bildigim konularda yardimci oluyorum, olmaya devam da ediyorum problem yok ama bnim sorularıma cevap bulayinca üzülüyorum biraz 🙄🙄 Sorun neydi belki yardimci olabilirim?
Kbrbydk Görünüyordur canım ama çok başlık olduğundan hemen gidiyordur. Sorun mu var yardimci olacağım birseyse eğer😏
Bsranurrr Kbrbydk saol canım anladım sımdı tekrar patlasitım bı turlu dogum olmıyor korkuyorum 39 +5 bugun bıttı
Bsranurrr Kbrbydk cuma gunu muane oldum sancı var acılma yok pazar gunu acile gıt dedi dogum yapmasan pazartesi de gel dedi polıkınlıge bklm nolcak o zamana kadsr
Kbrbydk Bsranurrr anladım canim. Açılmayı hızlandıracak şeyler yapıyor musun? Merdiven in çık, yürüyüş, adaçayı ve ahududu çayı, hurma vs. Etkiliymiş
Semooshh 39+2 bende bekliyim, burda. 41e kadar bekletiyorlarmış normalde senin, doktorun ne dedi, sana özelmi devlet mi bide
Bsranurrr Semooshh devlete gıdıyorım canım 41 e kadar yolu var dedı zaten blkm Yarın acıle gıt dedi acılma varsa alırlar direk doguma dedı yoksa pazartesi polıkınlıge gel dedi
Bsranurrr HvvGlKrdl anladım canım benim kılere de hıc cevap veren yok yada gozukmuyor ben 39+6 oldum dogumum olmadı sancı var acilma yok korkuyorum bı taraftan da doktor acıle gel dedi pazar gunu polıkınlık kapalı dıue pazartesi de polıkınlıge gel dedi o zamana kadar 40 hafta doluyor ama ne gelen var ne giden
HvvGlKrdl Bsranurrr canim bende 37 haftaligim benim daha var ama sancim var bebek baya asagiya indi ama acilma yok.. 3 aralik a randevu verdi ama sen yine bi acile falan git bence cok sik ve siddetliyse sancin.. Gecmis olsun canim insallaah bir an once, saglikla kavusursun insallaah 🙏🙏
Semooshh Bsranurrr bende cuma gittim sancı Bi tane çıktı muayene etti açıklık yoktu. Haftaya gel gene dedi ozamana kadar gelmezse gün aşırı, nst şartıyla 41e kadar bekletilebilir dedi. Devlete gidiyorum bende. 28de 40doluyo. Salı günü gene gidicem.