Sghslove tazee_annee ben çiğnemedim ama zararı olacağını sanmıyorum yutulmadığı şekerli vs olmadığı sürece ben çok sevmem zaten de ☺️
Leyla9292 tazee_annee ben çok çiğniyorum midem rahatlıyor vallah sabahları kahvaltıdan sonra çiğniyorum akşam evden sakız eksik olmuyor hamile olmasamda çiğniyorum dışarda değil ama evin içinde iş yaparken özellikle çok şükür bi sorun yok
Bebisim_1208 Sghslove 8 aylik gebeyim sakızı yutuyorum🤣ama miğdeye gidiyor bebeğe deil cnm yutmanin bi sakıncası yokki💁♀️
Sghslove Bebisim_1208 bebeğe doğrudan zararı almaz ama sindirimi zor sonuçta normalde de yutmak önerilmez canım
Elifcek Valla sebebini bilmiyorum ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde annemin nasihatlarından biri de sakız çiğnemeyeceksin olmuştu . Sormadım nedenini bir kere hamile olduğumu unutup bir kaç dakika çiğnedim sonra çıkardım😂
Harvicell Seri111_ bizim oralarda da hamileyken sakız çiğnersen çocuk geveze olur derler 😂 ne mana ise 😂😂
glnzk 😂😂😂😂boklu olsa bi dert olmasa bi dert yanı 😂 ben suanda çiğniyorum cok seviyorum çiğnemeyi oyle seylerede inanamıyorum açıkcası 😬🌸
Mercan46 Ben midem yandıkça çiğniyorum iyi geliyor rahatlıyorum ben öyle şeylere inanan biri değilim saçma geliyor🙄