Deletedmom6 momssmom 32. Haftadayım hergün yaşıyorum bu ağrıları. Artık bundan sonra böyle ağrılar olacak sık sık vücut kendini doğuma hazırlıyor..
ponciklerin_annesi momssmom 32 haftaligim hergun var agrim , yuruyemiyorum hatta adim.bile atamiyorum
Cge_14 momssmom vajina ağrısı baski yapıyor gibi oluyor. Bel ağrısı da bir haftadır oturup kalkarken cok ağrıyor
momssmom ponciklerin_annesi az kalmış nasıl goguslerının durumu canım mutlaka lansınoh gogus kfemı sür. Cok duydum onceden surmek ıyı gekıyomus
Akademisyenanne momssmom 34 haftaligim. 30’dan beri yasiyorum o agrilari. Magnezyum ve kalsiyum aliyorum. Yurumek iyi geliyor.
Zuzum_20 momssmom 31+3 günlüğüz ve evet bel agrısı bacak agrısı çok yaşıyorum bende yalancı sancılar mı bilemiyorum🤷🏿♀️
Ceylizm Ay benimde vajinamda acı kasığımda içten yarılma hissi var 14haftayım bilmiyorum doktora gitsem mi gitmesem mi hala kararsızım
Ozeeer Bizde 30 haftalığız yerimden bile kalkmak istemiyorum ayağa kalkınca vajinada ağrı oluyor belde de aşırı agri oluyor bunlar normal şeyler sanırım herkeste var