Emin_e Mstfaslhn1234 ac gitmeniz lazim, en az 12 saat omce bir sey yemeden gidin once acken kan veriyorsunuz sonra da bir kutu icecek içiyorsunuz 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz... yuksek cikarsa tekrar yapiliyor
Sghslove Mstfaslhn1234 en az 8 saatlik bir açlıkla gidiyorsun eczaneden şekerli çilekli bir içecek almıştım ben 50 mg glikoz. Onu içmeden önce kan verdim bi de 1 saat sonra verdim canım ama her yer farklı şekillerde uygulama yapabiliyor ben sağlık ocağında yaptırdım
Mstfaslhn1234 Deringoksu doktorum söyledi 1 ay sonra gel diye benim doktoruma mesafem uzak olduğu için sağlık ocağındaki hemşirem yapıcak
Elfida10 Deringoksu akşam 10 dan sonra yemeği kesiyosun. Sabah aç karnına kan alacaklar sonra bişey içirecekler içtikten 1 saat sonra tekrar kan vereceksin ardından 1 saat sonra tekrar
Mstfaslhn1234 Sghslove bende sağlık ocağında yaptırıcam 75 gr mg istedi meyveli de mi oluyor o glikoz
Sghslove Mstfaslhn1234 evet canım teneke kutuda asitli bir şey zararı olur mu dedim ebe hemşire iç bi şey olmaz dedi çok tatlı biraz içi bayılıyor insanın o kadar