Ecemsbaby Mucizemiz_Hiraa Yaptırdım canım gebelikte iki doz sonrasında 3 doz daha var yaptırmak istersen. 20 ve 24.haftada yaptırdım
Znmth Mucizemiz_Hiraa yaptırdım bence yapılması gereken bi aşı inanın dünyanın en iğneden korkan insanıyım hala kan aldırırken kendimden geçiyorum ama o aşıları hiç hissetmedim sonrasında da hiç bir ağrım sızım olmadı
Busra_2308 Mucizemiz_Hiraa ben de bugün yaptırdım, 2 saat önce falan. Şimdilik bir ağrı acı yok bakalım. Doktor ağır şeyler kaldırma dikkat et bir kaç gün dedi.
mavis-love Ecemsbaby bende bugun yaptırdım ama hiç ağrı felan hiçbişe yok acaba daha sonramı ağrı yapıyor
Ecemsbaby mavis-love benim de ağrım olmadı ilk gün, ikinci gün hafif bir sızlama yapıyordu kolumu aşırı yukarı kaldırdığım zaman ama korkutulduğu gibi değilmiş, merak etmeyin
Muneweralp mavis-love 2 gün önce yaptırdım hala kolum kalkmıyor ilk gün birşey yokta sonradan çıkıyor acısı
Deletedmom00260 Yaptırdım, hiç acımadı yapılırken. Sonrasında da ağrım olmadı. 20. Ve 24. Haftalarda birer doz oluyor.
MehtapSevim Mucizemiz_Hiraa 2.dozunu 2-3gün önce yaptırdım ikisinde de ağrı olmadı sadece hafıf sızlama yaptı sonrasında o da ay ölüyorum bir ağrı değil😅 bünye meselesi galiba bazıları kolunu kaldıramıyor bazıları hiç hissetmiyor falan