Drryy canım aynısı bana oldu 2hafta önce,doktorum birinci testte 183 çıkınca ikinci 100gr yüklenen testi istedi,ondada ilk değerim 60.dk -221 sonraki 120.dk-145 sonraki 180.dk -133 civarında çıktı..tabi gebelik şekeri tanısı koydular hemen..endokrin ve diyetisyene gözükceksin dediler ,diyet verdiler özetle 2hafta iyi beslendim elden ölçüm Makinesi yazıyorlar diyet yaparken ölç şekerini not al diye,eğer diyetle şekerin 140ın altına düşerse sorun yok,düşmezse insülin iğnesi vurulcaksın doğuma kadar diyorlar,benimki düşmedi açıkçası insülin vurulcan dedi özel hastene,ben çok ağladım devlete gittim yatırdılar 2gün orda tabi hastane yemekleri tatsız tuzsuz ya hemen düştü şekerim ,insüline gerek yok bu şekilde devam et yağsız tuzsuz şekersiz ve beyaz unsuz,değerlerini de ölç deyip taburcu ettiler şimdi 1hafta oldu iyiyim şükür,140ın üzerine az çıkıyor moralini bozma diyetle bişeye gerek kalmaz,kaç arkadaşımda varmış hep yeni haberim oldu,hepsinde diyetle sağlıklı doğurdular hiç moral bozma,geçmiş olsun canım