BesteS Kullandığınız ve memnun kalıp sonuç aldığınız korseleri önerebilirmisiniz kararsız kaldım, kademeli olanlar mı cırt cırtlı olanlar mı yoksa iç çamaşırı gibi giyilenler mi? Ve aldığınız yer link atarsanız sevinirim
Mervezumra BesteS ben once ic camasiri gibi olanini aldim ve hic memnun kalmadim cunku hemen esneme yapti daha sonra kademeli andan aldim cok memnum kaldim
Misirekmegi BesteS owli korse dusunuyorum. Digerlerini normal hayatta kancalarini takarken bile zorlaniyorum o halde ugrasamam
Mervezumra BesteS ben taktim bir sknti yasamadim evet geliyor ama can yakmiyor 10 gun sonra filan taktim ben
Dkktlbsra Sezeryan olan hanımlar taktıysanız bile ne zaman sonra takmaya başladınız korseyi dikişlerde acıma vs oldumu 😊
Deletedmom00260 Bekarken kullandığım vedette korse var. Çok memnun kalmıştım. Aynı markanın doğum sonrası ürünleri de var. Şimdi de onlardan alacağım. Üründen çok memnunum.
BesteS Misirekmegi evet kararsız kalma nedenlerimden biri ama oda acaba incelmeye yardımcı olmaz hibi geldi bana
Badevehande Sezeryan olanlar yazsın ya 10 gün oldu koşturmaktan göbek kalmadı ama sıkınca acıyor bu ağrı ne zaman gidecek
Mervezumra Eylemleyli onlara karin gogus olculerini veriyorsunuz onlar sizin bedeninize uygun veriyorlar