_tugce Arzum98 Ilk hareketini 15 yada 16.haftamda sanki içimde birşey kayıyormuş gibi hissettim ilk tekmesini 18. haftamda falan hissetmiştim şimdi 38 haftalığız yerimizde duramıyoruz maşallahımız var 😊
Arzum98 M_agayeva can sagsalamat olsun inweAllAh guya azalmalidu inweAllAh get gede azalar yemeklerin tami itib ele bil baci inweAllAh balani sagsalamat al qucagina Amin
ebis Deletedmom0810 bende18 hafta in içindeyim. 16 17 tek tük hissettiklerim oldu ama bu sabah pes pese defalarca seyirme şeklinde hissettim. Acaba seyirme mi dedim ama seyirme yede benzemiyor du 🤔 sizinkiler Nasil hareketler pes pese oluyor muu
Deletedmom0810 ebis benim de peş peşe olmuştu canım bebek hareketiymiş 😍 dün gece de daha güçlü şekilde elim karnımda yatıyordum tekme tarzında oldu elimle bile hissettim 🙈 sonra bikaç defa seğirme tarzında hafif hafif hareket etti 😍
Reyhan2805 arslanmerve57 kız dedi doktorumuz ama arkasından gördük net olarak detaylı ultrasonda göreceğiz galiba ama büyük ihtimalle kız 🥰 sizin ne
arslanmerve57 Reyhan2805 kızım olacak inşallah detaylıyı bekliyorum ama her ihtimale karşılık doktorum kesin konuştu yine de ben emin olayım diyorum 😂
ebis Deletedmom0810 yaa çok sevindim canım ikilemde kalmıştım demekki hareketiymis çok şükür bugünleri gösteren rabbime ❣️🤗
aaoksuzoglu Arzum98 suan 19 haftalıgım 18. Haftamdan beri net hissedıyorum avucumu koydugumda dolandıgını resmen ve bazen kasıgımı acıtıyo oldugu yerde 😂😂😂 insan gözyaşlarına hakim olamıyo hissettikçe rabbim kucagımıza almayı nasıp etsın🤲🏻
Arzum98 aaoksuzoglu Selam Aleykum canim canim ya inweAllAh Rabbim olmayan herkese nasib etsin inweAllAh bizde icinde bizde ogunlere gelelim inweAllAh 🤲🤲🤲😘😘