aaoksuzoglu Merhaba kızlar bir sorum olucak.Bugün doktora gittim 18+5 günlük hamileyim ultrasonda doktor bebeğin gayet iyi oldugunu söyledi ama eşi rahim ağzındaymış kanama olmaması için yatıcaksın dedı böyle bişey yaşayan oldu mu? Korkuyorum erken doğumdan😞
Sirius223 aaoksuzoglu ben yaşıyorum kuzum korkma herkeste kanama olacak diye bir kaide yok. Sen sadece önlemini al kendini yorma, stresten uzak dur. Benim ki kanamalı geçiyor.
Leyla9292 aaoksuzoglu ablam in bebeğinin eşiği öndeydi çok dikkat etmek lazım ağır iş yada yürüyüş çok yorulmak bunlar çok riskli ablam 8 aylık doğum yaptı kanaması oldu birden ama o çok dinlenemedigî için oldu.çok şükür oğlu 6 yaşında şimdi
Myasminn aaoksuzoglu eşimin kuzeninde de olmuştu 18haftadan 27haftaya kadar bu sorunu yaşamıştı ama sonra eşi döndü ve şuan sağlıklı bi oğlu var ama onun 3.çocuğu genelde 2.çocuktan sonra oluyor diyorlar Allah yardımcın olsun inşallah
ilay58-can Bende 20 haftalığım 1 hafta önce kontrole gittim doktor da bebeğin eşi aşağıda dedi progestan verdi kanamam da hiç olmadı Allah’a şükür yukarı çıkmasını bekliycez
Hkmt aaoksuzoglu benim ilk hamileligimde de basima geldi bence hic bir sebebi yok diye dusunuuyorum yok cok dogum yok kurtaj yok sezeryanlilarda olur deniliyor ya bence alakasiz ilk hamilelgimde oldu ama hemen cikmisti yukari 20li haftalarin sonlarindaydim o stresi cok yasamadim ama suan 10 haftalikken ogrendim kanamayla rahim agzini kapatmis dedi umarim cikar yukari hepimizin cok zor bir durum stresi ayri zorrr 😔
aaoksuzoglu Hkmt insan korkuyo yani ne yapcagını sasırıyo yatıyosun ama ya yatsamda faydası olmazsa diyosun 😞