Kimyagercik Partibu sitesinden siparis veren oldumu metal kutuda cikolata alana isim banner ve ani karti hediye diyor ve cok uygun geldi bana ?
Serenbrckklg Bebekcikolatasi.com dan siparis verdim cok memmun kaldim tadida cok guzel tavsiye ederim
Kimyagercik Marry 50 cikolata + isimli banner + 16 tane ani kartı =80 tl 100 cikolata + isimli banner + 16 tane ani kartı =120 tl 150 cikolata + isimli banner + 16 tane ani kartı =160 tl
Marry Kimyagercik ben çikolataları kendim süsledim 50 tanesi 50 liraya mal oldu 10 tl ye minik aynalardan aldım 15 tl ye madlen kutusu aldım 10 tl ye çikolatasını aldım 10 tl ye de kagıt güllerden aldım çok da şık oldu
Kimyagercik Aliyahyaannesi ya bunu gormeden haci seriften siparis edicektim ama banner ve ani karti olunca kafam karisti onlarida yaptirmak istiyorum 3 lu olunca baya uygun gibi geldi bana
Marry Çikolataları pastaneden aldım kutularıda gitti gidiyordan aynlarıda aynı şekilde gitti gidiyordan aldım. Benzerlerine 100 150 lira istiyolar
Kvsraykt Hacı Şerif sitenin adı kendin yap çikolata var 70 adet 37 TL aldım kargo bedava minik irmik helvası hediye gönderiler kutulu var fiyatı farklı onların çikolataların tadı da çok güzel ertesi gün geldi hemen
mlssrn Hacıserif çikolatAlarından sipariş verdim 70 tanesi 32 tl şuan indirimde sadece stickerlarını kendin yapıştırıyorsun 🙂 onlar seçenek sunuyor sticker seçiminde ne yazıcağına da karar veriyorsun yapıştırmadan yolluyorlar sadece..