Poncik77 Syma95 ay ben ben de oluyo bugun küçük ani bi ağrı oluyo geçiyo bugun tam 17 haftama girdim bugun oluyo neden bilmiyorum 🤷♀️
Poncik77 Syma95 inşallah yorum gelir bizim de içimiz rahat eder böyle saniyelik bi ağrı girip çıkıyor bugun hiç böyle olmamıştı bu arada benim ilk kez bugun oldu büyüdüğü için mü acaba dedim umarım tecrübeli kişiler yorum yapar bizim de kafamız rahatlar 🙂
Syma95 Poncik77 bende idrar yolu enfeksiyonuda vardi antibiyotik kullaniyorum acaba ondan mi diye dusundum ama nerdeyse antibiyotigim bitti gecmesi lazim bilmiyorum .
Poncik77 Syma95 bende de akıntı var belki ondandır dedim ama bakalım yorumlardan anlayacağız ne olduğunu artık 🙂
Poncik77 Mihranyesim bende böyle düşündüm bAşından beri hep kasık ağrım bardı ama bugun anlık ağrı saplanıp gitti bu farklı olunca korktum ama doktor da böyle demişse büyüdüğü için o zaman 🙂
Poncik77 Syma95 bnimde bayağı var detaylıya gircem allah nasip ederse oda Aralık ayında bu posta yazarsan sevinirim 🙂
Gizem3410 Sol kasık ağrısından 16 ve 17. Haftalarda bende çok cektim nalından beri kızım sol tarafımda doktorum normal olduğunu söyledi rahim genıslıyormus korkmayın ☺️ Şuan 19+3 ağrılar git gide azaldi merak etmeyin