Sonunda bende doğdum ve meleğim yanımda uyurken buraya hikayemizi yazmak istedim..normal doğum tarihimiz 17 Kasım gözüküyordu.son ana kadar milletin gazıyla yaparım ben düşüncesiyle bekledik normal doğumu ama bebeğim kanala girmiyordu.son kontrol için 11 kasima gün vermişti doktor.eger kanala girmemişse sezeryan için gün alacaktık.ama evdeki hesap çarşıya uymadı.11 Kasım'da hazırlandık ki doktora gidelim,telefon geldi kardeşime araba çarpmış apar topar oraya gittik gün boyu hastanedeydik çok şükür ezikleri dışında birşeyi yoktu ama çok korktuk.daha dedik ertesi sabah gidelim doktora.12 Kasım'da gittigimizde 3 cm açıklık vardı ama halaaaa tam kanala girmemişti doktorum eşim ve annemin karari ile bir gün daha bekleyelim dedik ama ben normal dogamayacagimi biliyodum canım cokkkk nazlidir da :) yinede bekleyelim dedim.aksam on gibi sancılar gelmeye başladı zaten doktorum dedi. Bu gece olabilir diye.dus aldim biraz kendime geldim 12 gibi şiddetlendi.esim gidelim dedi yok dedim sabahı beklerim o arada doktora mesaj atmistikk git nst çekin geleyim dedi ona da yok beklerim sabahı dedim.
Saat bir oldu dedim tekrar duş alayım duşa girdim ve çıkamadım artık çok siddetliydi.hemen eşimi uyandırdım çantaları aldık ve çıktık saat 1bucuktu.nst ye bağlandım hemen doktoru çağırdılar doğum başlıyordu ebe muayene etti yine 3 cm di.bekle dedi yok dedim dayanamam o an tektim hemen karar verdim imza attım sezeryana girdim allahim ben ömrümde öyle soğuk görmemiştim orası bildiğiniz buzluk gibi.ve bütün ameliyathane çalışanları erkek.hem korku hem utanma duygusu hem ağrı hem heyecan bütün duygular bı arada.on dk falan o masada usudugumu hatırlıyorum sonrasi yok :) yerim saat içinde bebeğimi vermişler dışarıya 1 saat sonrada ben çıkmışım saçma sapan sayiklamisim :) kan değerlerim düşük olduğu için iki gece kaldık hastanede.simdi evimizdeyiz on günlük olduk.13 Kasım da saat 3 de geldi dünyaya.allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.eve geldiğim gün gayet iyiydim evi supurdum sildim yemek yaptim falan.ara ara sancılarım oluyor ama o kadar da olur heralde.ben dogduysam herkes doğar Rabbim sizlerede güzel kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla gelsin evlatlariniz 🤩🤩