Milena21 Merhaba hanımlar bi sorum olacakti.Aşırı ciğer aşeriyorum 19 hafta 6 gunlğm yersem sorun olurmu (bi porsiyon)
Ygmrr Milena21 yemezseniz daha iyi olur sakatat sonucta, ben bir keresinde orda yedigim cigerden zehirlendim ve 1 hafta hastanelik olmustum en iyisi yememek
Gulanelis Milena21 canim dag kapiya git en iyi pisiren yer bence umut yada remzi ordan 2 haftada 10 gunde bir ye
Yenianne65 Milena21 bi porsiyondan Birsey olmaz , ama fazlasını yeme içinde çok fazla a vitamini var bi de ilk üç ayda hiç yiyilmesi gerekir sonraki aylarda 1 porsiyon yenilebilir.
Hilaldenerieser Milena21 Valla ben hep yedim 8. Ayımdayım hiç bişey olmadı, yersende tek kapıya git diclekentte oranın ciğeri çok iyi, tam pişiriyorlar çokta güzel yapıyorlar tavsiye ederim
SbnmTlg Canım bunla ilgili doktor videoları var google a yaz hamileyken ciğer yenir mi diye orada çıkıyor. Ciğer de fazla A vitamini olduğu için hamileyken önerilmiyor özellikle ilk 3 ayda doğum kusurlarına neden olabiliyormuş.
Milena21 Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Bi şiş yiyip aşermemi durdurmayı düşünüyorum inş bişi olmaz 😅