Sibel2344 Merhaba arkadaşlar bebekleriniz kacinci haftada döndü? Benim bebegim su an yan durmus vaziyette ve plasenta anterior yani önde bu durumda olup bebegi dönen var mi? 31+2yiz
Zuzum_20 Sibel2344 31+2 de gitmistim dr ye iki gun önce yani daha dönmemisti ama doktorum endise etme döner dedi
Beyzanurlina Sibel2344 31 de makat duruştaydı kuzum 34 de dogum pozısyonunu aldı 36+4 haftalıgız deyısmedı🙏🏻
Sibel2344 Zulubik ya gerçekten çok sevindim donen birini duyunca🙏 benim hala yan su an inşallah doner saglicakla kucağınıza alin inşallah
Zulubik Sibel2344 amin ınşallah. Ben de endişelenmistim ya dönmezse diye. Sonraki randevuya kadar bebek döndürme hareketleri yaptım İnternetten araştırıp. Etkisi oldu mu bilmiyorum. Siz de deneyin bence.
Ummm Canım biz suan 36+4teyiz bebeğim hala doğum pozisyonu almamış. 40 kadar bekleyeceğim bakalım inşallah döner
Sibel2344 Zulubik ben bazen döndüğünü hissediyorum ama sonra.tekrar ayni şekilde geri dönüyor anlamadm neden😐 teşekkür ederim bakayim faydasi olur belki
Zulubik Sibel2344 ben döndüğünü hiç anlamadım hep aynı yerlerde harekete ediyordu çünkü. Kontrole gidene kadar hatta üzülüyordum, dönmüyor diye. Belki döndürme hareketleri sayesinde oldu. Siz de deneyin mutlaka.
Nur55 Sibel2344 31. Haftada döndü ama bu ara çok hareketli tekrar ters dönmüş olabilir Bi hafta sonra kontrolüm var bakalım
Thrmt_19 Sibel2344 32+3 haftalikken doktora gittigimde bebek ters donmemis demisti. Dun gittim 35+4 duk doktor donmus bebek normal doguma bi sakincs yok suan dedi. Seninkide donebilir canim.
Sibel2344 Zulubik on gun sonra kontrolün var o zamana kadar deneyecgm inşallah ise yarar cok teşekkür ederim🙏
Prens12_annesi Sibel2344 37+6günlük olduk daha dönmedi oğlum artık dönermi bilmiyorum dönsün diye hep hareket ve yürüyüş yapıyorum ama hiç dönmeye niyeti yok sizce dönermi bu haftalarda🤔🤔🤔