Gulanelis Kizlar 8+4 gebeyim bacaklarim kollarim boynum boğazım feci ağrıyor ayakta duranmiyorum başım da ağrıyor pastil kullansam iyi gelir mi??
Hazalozan Gulanelis pastil hamilelikte yasak diye biliyorum canım parol iç bitane bide günde ikiyi gecmicek sekilde ıhlamur yada nane limon o haftalarda bende hasta olmuştum öyle atlattım
Guler06 Gulanelis ıhlamur iç hicbir sey olmuyo canım düşükle alakası yok benım dusuk tehlikem olmasına ragmen hamılelıgın basında hasta olmuştum her gun koca bardakla ıhlamur limon içtim nane katma
Gulanelis Hazalozan ihlamur nane limon dusuk yaptiriyor diye biliyorum esimi eczsneye gondereyim bi sorsun ne kullanilabilir diye
Kbrbydk Gulanelis günde iki bardağı geçmeyecek şekilde nane limon ıhlamur icebilirsiniz. Benim cok ağır geciyor hasta olduğumda. Ben hep iciyorum bu şekilde.
Bsra_95 Gulanelis lütfen nane limon ıhlamur tarzı şeyler içmeyin. Doktorum ısrarla içmemi yasakladı ve hamilelikte bu tür bitki çaylarının iyi olmadıgını söyledi bir hafta agır hasta yattım ama asla içmedim.
Bsra_95 Guler06 lütfen yanlış yönlendirmeyin . Bari doktorunuza sorun deyin. Sizde olmayınca başkasın da olmuycak diye bir kaide yok.
Gulanelis Guler06 guler hanım maalesef doktorum önermiyor amoklavin bile yazdiramadim kendi doktorum al dedi sağlık ocagi doktoru yazmadi daha 2 aylık diye
Esmayusuf33 Gulanelis sadece parol kullanabilirsin bende hasta oldum hastaneye gittigimde serumu bile parol verdiler baska bir ilac verilmiyor
Esmayusuf33 3 corba kasigi bal 1 tatli kasigi pul biber 1 tatli kasigi zencefil yarim/bir limon suyu karistir ye bunu bi postta okudum az once cok etkiliymis terletiyormus Bogaz icin pekmez oksurugu kesiyor ve balli sut yumusatiyor