Hamissbusra 26+4 gebeligim Sabah 11 gibi uyandim ayaga kalkar kalmaz iç çamaşırıma bir anda ıslaklık geldi baktim vajinanın on kısmı na dogru ıslanmis ilk gebeliğim cok anlayamıyorum suyum gelmiş olamaz degilmi öneri verirmisiniz acil
Obsesifk Hamissbusra aklında soru işareti kalmasın bi doktora git istersen çünkü ben bazen bakıyorum elim kadar ıslanıyor akıntı diyorlar birde eczaneden satılan tedt varmış ped gibi hiç almadım ama onada bakabilirsin kalktığında geldiyse su olabilir
Sonay Hamissbusra su sürekli gelir idrar gibi sanmıyorum su olduğunu akıntı olur Benimdr bazen öyle akıntım oluyo herhalde adet oldum diyorum bi anda oluyo. Benim ilk gebeliğimde sürekli geliyordu ayni ordan biliyorum
Hamissbusra Obsesifk cok korkuyorum ya suyum gelir biter haberim olmaz diye su nasıl bir sey onuda tam kestiremiyorum 2 hafta önce kontrol gittim hersey yolunda demisti doktor
Obsesifk Hamissbusra suyun bitmesi için şelale gibi akması lazım canım hemen birşey olmaz sen kontrole git büyük ihtimal akıntı diyecektir