Yesimgedikk Hanimlar sizce kacinci haftada kiyafetlerini yikamaya baslayip hastane cantasi hazirlamaliyim suan 29. Haftadayim ilk gebeligim oldugu icin bilemedim 🤗
Haticeyildiz Yesimgedikk ben 22 haftalikken herseyi yikayip utuleyip kaldirmistim tabi sonradan eksik ciktikca onlarida aldim hazirladim henuz dolabi olmadigi icin hurclayip kendi dolabima koydum haftaya geliyo dolabi onlari yerlestirirken cantayida hazirlarim 28 haftaligim su anda tam zamani
Ecrininannesi Yesimgedikk bende 33 hafta 5 gunlugum pazartesiden beri camasir yikiyorum ins yarinda utuler biter hazirliyorum ama zormus bence erken baslayin 32 de falan baslasaniz anca iste 🙂
Ecrininannesi Yesimgedikk bende 33 hafta 5 gunlugum pazartesiden beri camasir yikiyorum ins yarinda utuler biter hazirliyorum ama zormus bence erken baslayin 32 de falan baslasaniz anca iste 🙂
dilaraserdar Yesimgedikk eğer ihtiyaçlarınız tamamsa bence yıkayıp ütüleyip öncelikle kendi çantanızı hazırlayın. ne olur ne olmaz diye düşünüyorum. ben de 30-32 arası haftalara geldiğimde hazırlığımı tamamlamış olmayı temenni ediyorum 😊🙏
Feridealbayrak 31+4 üm ufak tefek kıyafetler alıyorum yıkıyorum ütülüyorum ama hala hazırlamadım bu ne üşengeçlik yahu😂