FulyAtik tugrakubra_1 benimde 34.haftada 1900 grdi besiye cek kendini dedi drum findik,ceviz,badem,pekmez,muz,yumurta ozellikle söyledikleri
Yigitlina Kuboos_00 benim de sizinle ayniydi ama doktorum zayif dedi hic bisey anlamadim bu doktorlardan
Habibegnc gurcem benim 33 um 2300 dedi yemegi biraz yavaslat kendin icinde bebek icinde zor olursunuz dedi dikkat ediykrm suan yediklerime ekmek pilav tarzi yememeye calisyorum🥺
Derderya Habibegnc seninle ayni gdioz banada 33 de oyle demisti 55 le hamile kaldim suan 73 olmusum 35 im sen kac kilo aldin canm
gurcem Habibegnc canım bende gun gectıkce kılo alıyorum yataktan zorla kalkıyorum ıkı hafta sonramı dusunemıyorum
Derderya Simdi geldim doktordan tam 35 im 2700 gr dedi 1 hafta ondeymis kizlar tek yedigim hamurisi tatli cikolata kndimde aliyom bebisde aliyo erkek bu arada
Habibegnc Derderya canim ben 52 le hamile kaldim 🥺 dun en son muane gunumde 71 olmusum. 🤭 kendin icinde bebis icinde biraz dur demem lazim pasta borege son 🥺
gurcem tugrakubra_1 kız sen bu kadar seyı nasıl yıyorsun😲😲😲 hey masallah.. ben bunları yemedım 16kılo almsm yesem 100alırdım herhalde.Kac kıloyla basladın kac kılosun öldüm şimdi meraktan😂😂
tugrakubra_1 gurcem 😃😃😃 ben bunları son bi haftadır yemeye başladım ama daha öncesinde de iştahım çok iyiydi bi haftadır aşırı kapalı zorla yiyorm bu dediklerimi 😏 ben çok zayıf hamile kaldım 42 kiloydum hamile kaldığımda şu an 57 kiloyum 😃