Hatice_01 herkesin bunyesı farklı canım şuan evet bırqz fazla ama bu oyle devam edecek diye bısey yok belki bı kac ay hep bu kiloda devam edeceksin bunu bilemeyiz. Ben suan 4 gun kaldı doguma toplamda 9 kilo almısım bebegıme gıttı tum kilolar cok sukur ama dikkat etmelıyız yedıklerımjze. Hamur isi, asitli ıcecek ler, kafein ıcerken ıceckler, aşırı şeker ve tuzdan, abur cubur atıstırmalıklarından uzak durmalıyız. Yemekleri mumkun mertebe ekmeksiz yedım salata ve pilavı sofradan eksik etmedım. Üstüne mutlaka ben sütlü veya serbetlı tatlu hatta bunları bulamayınca recel yiyen ben bu donemde sadece yemek sonrası meyve yedim. Ve aksam 6 dan sonra sadece uzum karpuz gibi meyve tukettım. Ve Bolll boll SU hanımlar bılmıclık gıbı algılayabılırsınız ama degıl cidden hayatınızın her doneminde suyu ihmal etmeyin su gercekten hayat! Bebegımıze sut fazla ve kaliteli olsun istiyorsanız suu ıcın abska bıseye inanın gerek yok. Bulgur pilavı, pekmez, slogan su bu yedirirler sen ye sana sut yapar derler ama aslında bunları yedıgımızde napıyo ruz anında su ıcıyoruz su ıcemeyenler ıcın uygulanmış bir yontemdır. Ama basımıza bela olan kilolara da davetiyedır. Neyse kızlar cok dolandırdım lafı be im 3ncu bebısım bu sadece su ve hafif seylerle gectı hamilelik lerim ve emzirme surecim ne kilo aldım ve bebeklerimın emdıgı sut cok guzel yaradı. Rabbim hepinize saglıklı gunler versin bol sutlu az kilolu hamilelik ler nasip etsin. Saglıklı alın kucagınjza mınık kuşlarınızı🙏❤️🥰