SedaveSusam Hatice_01 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım sen çok takma genede ama dikkat et doktorunlada konuşabilirsin istersen içinde rahat eder
Hatice_01 Kbracnkymz Vallahi bünye meselesi canım ama zaten zayıf hamile kalmadigim için bana göre kendi alıma olduğum kilo fazla geldi. Ama bir anda nasıl oldu anlamadim
DuyguErdem Hatice_01 14 haftalığım kilo almamışım yarım kilo vermişim Sen biraz hızlı almışsın canim ayda 1 -1,5 kilo olsun bundan sonra dikkat edersin
Hatice_01 DuyguErdem 3.5 aya kdr ben yemek değil şu bile içemiyordum. 2 kilo vermistim Hastanede hep serumla destek aldim mide yanmam çöktü sonra doktorum bi ilaç verdi midem için sonra site şu 1_2 haftadır iyiyim öyle herseyde yemedim ama birden nasıl aldim anlamadım . Ama dikkat etmem lazım daha yolun basindayim😊
Baloglum93 Bende 5 haftalık gebeyken 63 kiloydum iştahım çok açıktı hiç bulantı kusmam olmadı şuan 27. Haftadayim 75.500 Gr oldum
Hatice_01 Baloglum93 maşallah sizinkisi baya büyümüş ama bünye meselesi herhalde benimle aynı hamile olup gece gündüz yemek yiyenler var ama aynılar
Mihranyesim Hatice_01 bende 17+2 gunluk hamileyim ilk baslarda 3 kilo verdim suan 1 kilo almisim geri doktorum iyi gidiyorsun böyle dedi bakalim insallah cok almam 😂
Hatice_01 Mihranyesim bende basta 2 kilo verdim 3.5 aya kadar ama şu 1 2 haftadır düzeldim ama nasıl birden 4 aldim gözüküyor bilemedim 😊
Yenianne65 Hatice_01 su an yediklerinizin bebeğin kilosuna hiç bir faydası yok ekmeğin de size zararı var faydası yok yemek yedikten sonra yürüyüş yapın hareket halinde olun bol su için ben 20 haftalığım 1 kilo almışım günde 45 dakika yürüyüş yapıyorum ekmek ve şekeri asla tüketmiyorum
Hatice_01 Yenianne65 ben hiç şu içemiyorum nerdeyse aklıma bile gelmiyor bunun üzerine mideme iyi gekiyor diye ekmek yiyince böyle oldu sanırım. Çok haklısınız dikkat edeceğim inşallah
Sweetblonde88 Hatice_01 31 haftadayım ilk 4 ay kilo almadım son 3 ayda 6 kilo almışım ayda 2 kilo kabul edilemez dedi doktorum 🤦♀️
Hatice_01 Sweetblonde88 genelde her doktor öyle söylüyor bende almıyor veriyor idim ama birden böyle oldu inşallah fazlası olmaz 😊😊
Hzr_7714 Bende 24+1 haftadaym. 7 bucuk kilo aldim. Gebelik sekeri falanda cikmadi . senin haftanda bende 4-5 kilo almistim. Ilk aylar bulantisi olanlar sonralarda aniden aliyomus. Benim bulantim yoktu basindan beri kilo aldim oyuzden
Hatice_01 Hzr_7714 eğer dediginiz gibi ise evet benim 3.5 ayim zehir gibi geçti hastanede serum ile beslendim midem yandı şu bile gitmiyordu . Sonra serumla mide koruyuculara 1 2 haftadır iyiydim işte bir tartirdim 4kilo gözüktü birde doktorumda tartılıp bakacağım insallah ilerisi olmaz
Eliisss Hatice_01 normal canım 4 aylık hamilesin ve 4 kilo almışsın ilk 6 ay birer kilo almak gerek sonraki 7 8 9. Aylarda 2 şey kilo ideal
Hatice_01 Eliisss insallah bundan sonrasu icin dikkat ederimde duzenli kilo alirim. Coguda sizin gibi diyor bünye meselesi ama almanda normal diye
Hatice_01 Tugbamm vallahi siz zayifkrn hamile kalmışsınız o yüzden dert etmeyin 😊 ben normal kiloda 65 ile kalınca sıkıntı ediyorum 😊
Baloglum93 Hatice_01 çok yemekte yemiyorum aslında gündü iki öğün ama benim bünyem kilo almaya çok yatkın ondan
Hatice_01 Baloglum93 aynı bende öyleyim ne tatlı şeyler yiyorum nede öyle sürekli meyve falan 😊 yani ara öğün bile yok. Bir sabah birde akşam oda azar azar yoksa çıkarıyorum.