Mehtapakgl aayseegul kuzum üzülme benimde ikinci ayım. Çarşamba ç. İğnesi oldum. Beklemedeyim. Evet çoğu kişiden ikincide tuttu diye okuyorum. Doktorum klomen ve çatlatma iğnesini 6 ay kullancam bende.
Esmeray aayseegul 8 kez yumurta çatlatma oldum. 6 ay klomen 2 ay femera kullandım. Olmadı. Tedaviyi biraktim. Bu arada da tiroid im yuksekmis. Tedaviden sonra tiroid ilacı kullandim. Kilo aldığım için diyete girdim o ay kendiliğinden oldu. Beslenme ve kafaya takmamak çok onemli
aayseegul Dlktpl doktora gittinmi cnm adetin 2nci günü çağırdı beni.yarın gidicem bakalm tekrar ilaça baslıcm haliba kolmene
Dlktpl aayseegul ben ılac kullanmadım sadece ıgne yapıldı cnm yarın gıdıcem dr degıstırıyorum 3.gunum olcak hormon bakar belkı artık yumurtalar tek basına catlamıyor benım
aayseegul Dlktpl hımm benimde büyümüyordu yumurtalarm canım.çatlar dedi ama adet düzensizliğim hat safada olduğu için nezaman çatlar belli olmaz dedi dr.ö yüzden iğne yaptı
mrs Canım ilk çatlatma iğnesi vurulduğumda olmadı maalesef daha sonra ki ayda yumurtalarımın boyları küçüklü büyüklü oldugu için doktorum vurmadı iğne o ay hamile kaldım çok şükür içini ferah tut olur inş
Gzmnr Canım ben iki kere çatlatma iğnesi oldum ama sonuç alamadım. Ovulasyon testi denedim ilk ayda tuttu.şuan 6 haftalık hamileyim. Sana da denemeni tavsiye ediyorum 😊
aayseegul Gzmnr bende denedim 1 ay cnm ama göremedim yumurtlamayı. benim yumurtalar büyümüyor ondanda yumurtalama ve çatlama olmuyor dedi dr
Mehtapakgl aayseegul evet kuzum 6 ay kullancam iki ayım geçti. Tabi bu hamilelik olursa gerek kalmayacak. Geriye 4 ay kaldı.evet pko var