Esraozturk92 Kizlar şimdi indirimden küvet almaya karar verdik ama evde yerim az olduğu için daha önce babyjemin banyo oturagini alırız diye düşünmüştüm yenidogandan itibaren kullanılabiliyor ayrıca küvete su taşı boşalt uğraşmayız demiştim ama şimdi emin olamadım hangisi daha kullanışlı acaba bana fikir verir misiniz ? Aşağıya ikisinin de resmini ekliyorum https://i.imgyukle.com/2019/11/22/RuChDY.jpg https://i.imgyukle.com/2019/11/22/RuCD36.jpg
Elmiramm Esraozturk92 bende nereye koyacağım derdi var ama ilk aylarda ki bebeğim kış bebeği olacak diğerinde hem tutuştum zor olur hem üşür die düşündüm
FSCMK Esraozturk92 küvetle kovanın aynısı bizde de var ben filesini bile kullanmıyorum elimde yıkıyorum diğerini hiç gerek görmedim kullanışlıdır değil bence tavsiye etmem
Sweetblonde88 Esraozturk92 üşümesin diye o kadar hızlı yapıyorsunuz ki eni konu begeğin üzerinde yatacak zamanı bile olmuyor. Yinede yumuşak file daha iyi olur.
Misskokulumm Esraozturk92 cnm ilk zamanlar bebegi küvette yika diğerini ileriki zamanlarda anca kullanabilirsin
elfkahramann Bende banyo desteğini almak istiyorum ama bilemedim. Diğeri bana çok yer kaplayacak nerede saklayacağım leğenleri o kadar bilmiyorum içimden gelmiyor küvet almak.
elfkahramann Elmiramm fileli de de üşür o öyle alacaksanız şuan jokerde indirim var dün alacaktım ama vazgeçtim köpük fileli seti var babyjeam ın bebeğiniz üşümez hem
Esraozturk92 Misskokulumm Sweetblonde88 FSCMK elfkahramann Deletedmom0065 Elmiramm Teşekkürler kizlar sanırım küvet setini tercih edeceğim içindeki filesi dandik çıkarsa onu daha kaliteli biseyle değiştiririm tek derdim bebeğim usumesin bide ben rahat yikayayim ☺️
Deletedmom0065 Küvet destegi sanki daha ileri zamanlar icin kullanilabilir gibi geldi bana yenidogani orada tutmak biraz zor gelir gibi geldi
Misskokulumm Esraozturk92 köpük file al canm üşümez merak etme ben hep filede yıkıyorum bebeğim hiç ağlamiyo çok da seviyor
Solitoo Esraozturk92 kesinlikle küvet kızım 3 yaşında hâlada yıkanıyor içinde benimde yerim yok banyo dolabın üstüne koyuyorum kötüde durmuyo banyo oturağı alırsanız yine küvet almak zorunda kalırsınız bence🙄
[silindi] Esraozturk92 benim aklımda şu katlanıp incecik olan küvetlerden var bi kaç yerde gördüm hem yerden tasarruf sağlamış olurum malum evler küçücük artık aklıma yattı onlardan alıcam inşallah
Esraozturk92 Meralkr yonca90 [silindi] Kizlar o katlanır olanları gördüm hoşuma gitti ama fiyat çok pahalı gelmişti bu küvet setinden aldım Hepsiburada dan memnun kalırım inşallah 🙏☺️
Sema1994 Esraozturk92 kuveti al tabikide öbürü cok kucuk kuveri baya kullanirsn öbürünü alip bi kac aydn snra kullanamicn eksra bi masraf daha yapcn😏
masalsii Esraozturk92 ben dün babyjemden küvet seti sipariş verdim cünkü duşakabinimin açılma yeri cok kücük ve banyoda petek yaksakta cok ısınmıyor o yüdden odada yıkamak en iyisi olcak mecbur
yonca90 Esraozturk92 katlanabilir küvet almanızı tavsiye ederim yeriniz yoksa. Çünkü diğerinde yeni doğanı tutmak çok zor. Tek başına yıkamak zorunda kaldığınızda ekstra zorlanırsınız.
Meralkr Benim evimde çok küçük o yüzden katlanır küvet düşündüm ama onlarda çok pahalıydı sonra letgodan baktık 70 liraya aldık sapasağlam ve tertemiz eşim de çok beğendi çok kullanışlı her yere giriyo