Tabiki anlatırım 🤗 Bende senin gibi çok korkuyodum yapmicam diye ağladım hatta gece sancım başladı hemen gitmek istemedim hastaneye düzene girmesini bekledim saat 6 gibi düzene girdi 5 dakikada bir şiddetli sancım geldi hastaneye doğru yol aldık acilden giriş yaptık doğumhaneye yönlendirdiler hemen nöbetçi doktor geldi nta bağladı acilmama baktı 5 cm acilmam vardı doktor çok güzel bi şekilde doğumun nasıl ilerlicegini ve benim dediklerine uymami anlattı sonra odama geçtim böyle doğumhane odaları yan yana herkes bir odaya girip sancısını çekiyor tabiki tek başına oluyosun yaniniza birini almıyorlar plates topları vardı onları kullananı söyledi doktorum tabi bu süreçte sürekli gelip ilgileniyolar sizinle asla boş birakmiyolar 2 saat sonra ıkınma isteğim geldi ve çok bağırdım doktorum geldi doğum başlıyor dedi bana bağırma sadece ikin dedi ben ikindim bi süre sonra ikinmaktan gözüm karardı hemen seker verdiler bana ve son ikinmamda oğlum doğdu doktorum çok tatlı dilliydi hep motive etti destek oldu korkumu yenmemi sağladı hiç korkulcak bisey yok sadece sancilar zorluyo o kadar 2 saat sonra odaya çıkardılar sürekli doktorlar gelip gitti emzirme konusunda bebegin durumu için sürekli ilgilenip bilgi verdiler çok güzel gecti çok iyi bi hastane tavsiye ederim