Yusufeymeninannesi Ayparee erkek çocuğunda turşuda n nefret ettim kızda sürekli yedim erkek çocuklarda hep ayran yoğurt canım istyr
Mirayecemm Ayparee 37. Haftadayım kızım olucak allah nasip ederse ama hiç mide bulantısı çekmedim karnım top gibi herkes erkek karnı gibi diyor ve tatlı tuzlu ekşi hiç ayırt etmeden yedim bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor mide bulantısı ile cinsiyetin hiç bir alakası Yok cnm
Zumer Mirayecemm Ben de iki çocuğumda hiç kusmadım . Sadece kızımda bulanmam oldu yukarı atma mide yanması
Mutlubiranne2 Ayparee Kan değişimi,kese şekli,kalp atışı,cin takvimleri aşırı ekşi yedim hala yiyorum hepsi kızı gösteriyordu ama oğlum olcak inşallah hepsi hikaye yani kendinizi sartlandirmayin ona göre 🙃🤔😍
Ayparee Mutlubiranne2 yok ben kız istiyorum ama kendimi erkeğe şartladım 😂 kız olursa çok güzel süpriz olur 😍
Zuzum_20 Ayparee kız bebek bekliyorum canım benim belirtilerim ilk dört bucuk ay tatlı görmek bile miğdemi kaldırıyordu deli gibi tuzlu erik yedim tuzlu şeyler yedim sürekli sonra normale döndüm ☺️ Birde erkek annelerine güzellik kız annesi bebegine verir derler güzelligini bende yüzümde lekeler oluştu sivilceler pörtledi 🤷🏿♀️12+3 de kızım gösterdi kendini hemen 31+3 olduk merakla beni bu hale getirmiş kızımın yüzünü merakla bekliyorum😂
Mutlubiranne2 Ayparee bir kizim var gönlümden geçen erkekti ama kız hissediyodum erkekmis🥰 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
MineKasp Ayparee bende 15+1im hala %100 öğrenemedim henüz%70 oğlum olacak diye biliyorum 😊 Ve ekşi tuzlu canm istiyo