NimM Ayparee aay evet sormaaa sanki onu görmeye geldiğimizi hissetti ellerini çırptı sonra karnıma doğru ayaklarını uzattı doktor bu görüntüyü yakalayabildi amaa gözlerimden döküldü kocamın gözleri doldu 😍
Mry91 Ayparee hic midem bulanmadi istahim kesilmedi aksine artti deli gibi ayran ictim kücük armutlardan yedim ilk baslarda hep tuzlu yedim tatli canim cekmedi bebegim erkek:)
Fasulyemveannesi Ayparee hep sagimdaydi miğde bulantım hiç olmadı kusmadim eskisi de hiç yiyemedim hep tatlı yedim ama kızım olacak
sultanmirzaoglu Ayparee ben bakmıştım saçma gelmişti inanmamıştım orda kız çıkmıştı ama dün doktor yüzde seksen kız dedi 😂
1kirmizibuluut Ayparee sagımdaydı hep eksi yedim yiyorum da hep eksi istiyor canim ama tatliyi normalde sevmem tatlida sever oldum. Kiz gormustum ruyamda Erkekmis 😄 bence herkesin ki farkli oluyor birde erkek erken gosteriyor 13. Haftama girdigimde ogrendim
Zumer Ayparee Benim hamilelikten haberim yok kucağımda kız bebek bana bakıyor diyorum aynı babası siması erkeğe benziyor 😂 Benim kızımmış
Rabiaaydin Ayparee bebeğim erkek ama hiç tatlı yemedim canım sürekli turşu yedim ve litre litre acılı şalgam suyu içtim 😂😂😂🙈