Eesseess Salı, gunu sezeryan dogum, yaptım ama sütüm yok nasıl gelir bilgisi olan var mi bebek mama da içtiği halde uyumuyor da lütfen bilen yazsın
Oguzaysel Eesseess ne kadar doğru bilmiyorum ama benim ablam kuru soğan yedi annemler sütun artıcak dedi gerçekten de arttı
Emel1234 Eesseess bizim oralarda kadının sütü olsun diye pekmezli yumurta veriyorlar bol bol su iç hoşaf yap
Burcu16 Eesseess canım başta su iç ne yersen yemeden önce sonra sürekli sonra git lavaboda göğüslerini sıcak suda ovalayarak yıka bugün gelmesi lazım 3. Günde gelir zaten şişlik varmı varsa bi pompayla önden dene bakim inş gelir
Gozdearslaner Aynı gun olmusuz canım benımde sutum yok hala mama verıyoruz bızde cok üzülüyorum ne zaman gelıcek dıye 😔
Eesseess Gozdearslaner gecmiş olsun canım sen nasılsın dikişlerin falan agrı oluyor mu benim hala daha agrı acı oluyor
Gozdearslaner Eesseess hala dikişlerim acıyo canım yürüyemıyorum oturarak uyuyorum koltuktan kalkarken bırı tutuyo kac gune gecıcek bu acısı bılmıyorum.cocugumla ılgılenemıyorum bıle canımın acısından 😔
Yesoo Öncelikle bol su ve resene çayı için sonrada mama verceğiniz zaman göğsünüze koyun bebeği sizi emiormuş gibi mamayı damla damla damlatın ki böylece sizin göğsünüzü çekerken süt kanallarını uyaracak aynı zamanda karnı doycak inşallah yardımcı olur böyle deneyin Allah bağışlasın yawrularımızı
Zemine11 Merhaba sütüm gelmiyor deyip kesinlikle emzirmeyi bırakma gelmese dahi emzir zamanla gelecektir,ve bol sıvı ve meyve suları al sonra kendini rahatlat gelmiyor gelmeyecek dersen gelmez.Pozitif düşün.
Zehralismail Eesseess kuzenim hastaneye ufak su tulumları götürmüştü. Sıcak su doldurup göğüslerine koyuyodu. SÜtü gelmeye başlamıştı.sezryanla yapmıştı doğumu. Şimdi bende alıcam doğumda hastaneye götürmek için.